icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Geen Vierdaagse in 2021

Met pijn in het hart hebben wij moeten besluiten dat de Vierdaagse dit jaar niet doorgaat. De coronapandemie en de bijkomende maatregelen maken het voor ons onmogelijk om de Vierdaagse in 2021 te organiseren zoals je dat van ons mag verwachten.

 

LEES MEER

Wat mag en wat mag niet?

Aan de Vierdaagse doen tienduizenden wandelaars mee. Om ons wandelevenement goed, veilig en eerlijk te laten verlopen, hebben we verschillende reglementen. We passen de reglementen ieder jaar aan voor de volgende Vierdaagse. Als er meer bekend is over de reglementen voor de 104de Vierdaagse, dan vind je daarover alle informatie op deze pagina.

Privacy

De organisatie van de Vierdaagse ontkomt er niet aan om persoonsgegevens te verwerken. Hoe anders kunnen we de deelnemers aan de Vierdaagse registeren en op het einde van de week zorgen dat ze hun verdiende beloning krijgen? Wij zijn altijd zorgvuldig omgegaan met de persoonsgegevens van deelnemers en hebben deze alleen gebruikt waar dat nodig was en zullen dit ook in de toekomst blijven doen. Daarbij vragen we niet meer gegevens op dan noodzakelijk zijn voor de dienstverlening. Lees meer...

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2021 © Vierdaagse