icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

De Vierdaagse in 2021

De 104de Vierdaagse vindt plaats van 20 t/m 23 juli 2021. De reglementen en de inschrijfprocedure zijn nog niet bekend. Dat heeft te maken met de coronacrisis en de maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij doen er alles aan om ons prachtige wandelevenement te organiseren, mogelijk wel met aanpassingen. Zodra er meer informatie is, laten we het je weten!

Wat mag en wat mag niet?

Aan de Vierdaagse doen tienduizenden wandelaars mee. Om ons wandelevenement goed, veilig en eerlijk te laten verlopen, hebben we verschillende reglementen. We passen de reglementen ieder jaar aan voor de volgende Vierdaagse. Op dit moment zijn er nog veel onduidelijkheden over de gevolgen van de coronacrisis voor de Vierdaagse. Daardoor kunnen we de reglementen nu nog niet vaststellen. Als er meer bekend is over de reglementen voor de 104de Vierdaagse, dan vind je daarover alle informatie op deze pagina.

Privacy

De organisatie van de Vierdaagse ontkomt er niet aan om persoonsgegevens te verwerken. Hoe anders kunnen we de deelnemers aan de Vierdaagse registeren en op het einde van de week zorgen dat ze hun verdiende beloning krijgen? Wij zijn altijd zorgvuldig omgegaan met de persoonsgegevens van deelnemers en hebben deze alleen gebruikt waar dat nodig was en zullen dit ook in de toekomst blijven doen. Daarbij vragen we niet meer gegevens op dan noodzakelijk zijn voor de dienstverlening. Lees meer...

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2021 © Vierdaagse