icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Geen Vierdaagse in 2021

Met pijn in het hart hebben wij moeten besluiten dat de Vierdaagse dit jaar niet doorgaat. De coronapandemie en de bijkomende maatregelen maken het voor ons onmogelijk om de Vierdaagse in 2021 te organiseren zoals je dat van ons mag verwachten.

 

LEES MEER

Wandelen rondom Nijmegen

Iedere dag start en finish je in Nijmegen en loop je routes van 30, 40 of 50 kilometer in steeds een andere windrichting. Je ontdekt de schoonheid van de Overbetuwe tussen de Waal en de Rijn, loopt met de fanfare mee door het Land van Maas en Waal, ‘beklimt’ de beroemde Zevenheuvelen van Groesbeek en je laat je verrassen door Cuijk, een van de oudste stadjes van ons land. Ons wandellegioen trekt ieder jaar over prachtige routes door het Rijk van Nijmegen.

Hoewel de routes elk jaar min of meer gelijk zijn, worden er elke editie kleine aanpassingen gemaakt. Bijvoorbeeld wanneer de verkeerssituatie ergens is gewijzigd. Als er meer bekend is over de routes voor de 104de Vierdaagse, dan vind je daarover alle informatie op deze pagina. We houden je op de hoogte!

Bewegwijzering

Tijdens de Vierdaagse zijn de parcoursen aangegeven door middel van gekleurde pijlen. De kleur van de bewegwijzering komt overeen met de kleur van de polsband. Deelnemers die 50km lopen, volgen de rode pijlen, 40km-lopers volgen de gele pijlen, de 40km-route voor de militairen die starten vanaf Heumensoord is aangegeven met groen en de route voor de 30km is herkenbaar met blauwe pijlen.

Routekaarten 

Benieuwd naar de reguliere routes? Bekijk ze in Google Maps:

• Dag 1 - dinsdag
• Dag 2 - woensdag
• Dag 3 - donderdag
• Dag 4 - vrijdag

Op de routekaarten zijn ook de locaties van de toiletten, watertappunten en medische verzorgingskosten te zien. Het parcours van de Vierdaagse is daarnaast beschikbaar in tekst, beschreven per dag en per afstand, van de start tot het eindpunt: Stratenplan 2020.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2021 © Vierdaagse