Mike Versteeg

Mike is een gezellige en uitstekende zanger uit Houten met een zeer aanstekelijk enthousiasme! Mike heeft menig podium reeds bezongen en een flinke dosis ervaring opgedaan in de muziek- en entertainmentwereld. In 2012 deed hij mee aan ‘Voor Houtens Talent Wordt Geklapt’. Een lokale Talentenjacht in zijn woonplaats. Hij wist zich na de eerste ronde al te kwalificeren voor de finale.

Eind 2017 besloot Mike van zijn hobby zijn werk te maken, vanaf dat moment ging hij nog vakkundiger te werk. In mei 2018 startte hij zijn eigen onderneming ‘Mike Versteeg Entertainment’, Hij nam contact op met Ronald Visch van platenlabel RoodHitBlauw en ging een samenwerking aan. Hierdoor kreeg zijn carrière weer een flinke boost. Hij bracht zijn 1e officiële single uit getiteld ‘Op Eigen Benen staan’. Deze single ontving veel positieve aandacht, lovende kritieken en de juiste publiciteit. Mike zet in 2020 een goede stap tussen de artiesten door het nummer van Pietro Lombardi 'Bella Donna' te coveren. Deze single werd genomineerd door RadioNL als DE ZOMERHIT van 2020 en Mike ontving een Gouden plaat voor meer dan 50.000 views/streams. Liedjes die verder uitkwamen zijn: Iedere keer, Alles wat ik met je wil, Met jou erbij en ik liet jou mijn liefde zien.

In 2022 stond Mike op het Zomertoerpodium van RadioNL en op het podium en TV-Programma van het Tros Muziekfeest op het plein in Houten. Ook was Mike vorig jaar voor het eerst te gast op ons 4Daagse Wedrenpodium! Wegens succes herhaald!

Bezoek de website en volg de Facebookpagina.  

Dag: vrijdag 21 juli
Tijd
: 12.30 - 13.30 & 14.00 - 15.00
Podium
: Wedren

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse