Ticket aanbieden of zoeken

Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om je ticket over te dragen. Als je niet mee kunt of wilt doen, dan kun je jouw inschrijving opnieuw beschikbaar stellen. Dit kan vanaf maandag 11 maart 10.00 uur tot vrijdag 31 mei 17.00 uur via Mijn Dashboard. De beschikbare tickets worden daarna op een speciale pagina op onze website weergegeven.

Hoe werkt het?

 • Je draagt je ticket over via Mijn Dashboard;
 • In Mijn Dashboard ga je naar 'Ticket' en dan 'Gegevens';
 • Vervolgens klik je op 'Ticket doorverkopen'
 • Lees de tekst goed door en vink de box aan als je akkoord bent;
 • Druk vervolgens op de knop 'Ticket doorverkopen';
 • Alle beschikbare tickets worden vervolgens via een speciale pagina op onze site weergegeven;
 • Je ticket op een andere manier, of ander platform overdragen is niet mogelijk;
 • Een potentiële deelnemer kan op deze pagina een ticket aanklikken en de benodigde gegevens invullen;
 • Als alle ingevulde gegevens kloppen, kan de potentiële deelnemer overgaan tot betaling;
 • Zodra de betaling is afgerond, krijgt de verkoper een melding dat het ticket succesvol is verkocht;
 • Binnen 14 dagen wordt het bedrag teruggeboekt;
 • Voor zowel koper als verkoper wordt 5% administratiekosten in rekening gebracht bij de transactie;
 • Alleen tickets die rechtstreeks bij ons zijn gekocht, zijn overdraagbaar;
 • Via Vierdaagse tickets en sponsortickets zijn niet overdraagbaar;
 • Je kan niet kiezen aan wie je je ticket overdraagt;
 • Zolang je ticket niet verkocht is, kun je je aanbod intrekken.

Ticket zoeken 

Startbewijs misgelopen tijdens de inschrijfperiode? Vanaf maandag 11 maart 10.00 uur is het mogelijk om een overgedragen ticket te bemachtigen. Dit kan tot vrijdag 31 mei 17.00 uur.  We hanteren geen wachtlijst, dus het is een kwestie van regelmatig de website in de gaten houden.

De prijzen van overgedragen tickets kunnen variëren. Dit komt omdat je niet alleen het startbewijs overneemt, maar de complete bestelling van de vorige eigenaar. In onderstaande tabel vind je een overzicht van de verschillende prijzen. Koop je een overgedragen ticket, dan komen daar 5% administratiekosten bij.

Zonder KWbN-kortingMet KWbN-korting
Startbewijs€ 115€ 110
Startbewijs inclusief digitaal certificaat€ 118,50€ 113,50
Startbewijs inclusief digitaal en papieren certificaat€ 130€ 125

Registratienummer

Schrijf je je in voor de 4Daagse, gebruik dan altijd je persoonlijke registratienummer. Aan dit nummer zijn al jouw gegevens gekoppeld. Op die manier zorgen we er bijvoorbeeld voor dat je altijd de juiste beloning ontvangt.

Registratienummer opvragen
Stond je al eens eerder ingeschreven voor de 4Daagse? Dan heb je al een registratienummer. Ben je deze vergeten, vraag jouw registratienummer dan op via dit formulier.

Registratienummer aanmaken
Als dit de eerste keer is dat je mee wil doen aan de 4Daagse, dan kun je via dit formulier alvast een registratienummer aanmaken. Je krijgt dan van ons een registratienummer.

Is mijn inschrijving gelukt?

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je automatisch een bevestiging van je inschrijving per e-mail. Ook krijg je toegang tot Mijn Dashboard. Daar kun je altijd inloggen en je inschrijving controleren. Heb je toch nog vragen, neem dan een kijkje op onze contactpagina.

Je officiële ticket is in de eerste week van juli beschikbaar in Mijn Dashboard. Dit ticket geldt als bevestiging van de inschrijving en moet je kunnen laten zien bij je aanmelding op zondag 14 of maandag 15 juli. Zodra het ticket voor je klaarstaat ontvang je een e-mail.

Wijzigen van je inschrijving

Via Mijn Dashboard kun je zelf wijzigingen in je contactgegevens aanbrengen en/of tot en met donderdag 11 juli 2024 kosteloos je afstand wijzigen. Na deze datum is een afstandswijziging alleen mogelijk op zondag 14 of maandag 15 juli bij de Servicedesk op de Wedren tegen betaling van € 15,-. Op de pagina Afstanden kun je aan de hand van de leeftijdstabel zien op welke afstanden jij mag deelnemen.

Meer info

Op de pagina Afstanden kun je aan de hand van de leeftijdstabel zien voor welke afstand jij mag inschrijven.

Nee, het toevoegen van een begeleider aan de inschrijving van een kind is optioneel, niet verplicht. Een kind mag ook zonder begeleiding deelnemen aan de 4Daagse.

Ouders/begeleiders van kinderen die dit jaar 12, 13, 14 of 15 worden, mogen hun kind begeleiden op een niet-reglementaire afstand. Aan de betaalde inschrijving van het kind kan één begeleider toegevoegd worden. Begeleiders kunnen vanaf 2 april toegevoegd worden aan de inschrijving van een kind (geboren tussen 2009 & 2012) via Mijn Dashboard. Jeugdigen krijgen daar bericht van. Dit is mogelijk tot en met 11 juli 2024 17.00 uur. In de Regeling meewandelend begeleider bij jeugdigen(2024) lees je waar een begeleider aan hoort te voldoen.

De kosten voor het toevoegen van een meewandelend begeleider zijn € 40,- die je direct via iDEAL dient te betalen.

Let op: een deelname als begeleider telt niet mee als een officiële deelname en je ontvangt hiervoor dus geen beloning.

Het inschrijfgeld voor de 106de 4Daagse is vastgesteld op € 115,-. Als je je ticket overdraagt krijg je dit bedrag terug minus 5% administratiekosten.

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je automatisch een bevestiging van je inschrijving per e-mail. Ook kun je altijd inloggen in Mijn Dashboard om de status van je inschrijving te controleren. Heb je toch nog vragen, neem dan een kijkje op onze contactpagina.

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse