Boy Lever

Het coveren van liedjes is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. In 2019 besloot Boy om zijn zangcarrière nog een boost te geven met zijn landelijke release van de single "Alles kan een mens gelukkig maken’ de single kwam uit in december 2019 en wordt nog steeds veel gedraaid op diverse landelijke en regionale radiostations.

Ook de keuze om een Nederlandstalige bewerking van Mysterious Girl uit te brengen eerder dit jaar pakte goed en verrassend uit. De zomerhit die halverwege de jaren ’90 door de Brits–Australische zanger Peter Andre werd uitgebracht, betekende zijn doorbraak. Hoe mooi zou het zijn als Boy Lever dit over een tijdje ook kan zeggen. En hoe mooi zou het zijn als dit tijdens de Nijmeegse 4Daagse plaatsvindt!? De CD ‘Zou dit liefde zijn’ is vanaf’25 januari 2023 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip, opgenomen door TCA, is te bewonderen bij de tv-zenders en op YouTube.

Boy is woonachtig in Zaltbommel en heeft al op een aantal grote evenementen gezongen. Met name het Levenslied festival in Den Bosch waar hij twee keer heeft mogen optreden, het Spiegeltentfestival in Vuren en het zomerfestival in Leerdam hebben Boy naamsbekendheid opgeleverd. Dit jaar staat de zanger uit de Rood-Hit-Bl;auw stal voor het eerst op ons hoofdpodium.

Bezoek de website en volg de Facebookpagina.  

Dag: dinsdag 18 juli
Tijd
: 13.15 – 13.45
Podium
: Wedren

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse