Rox van Driel (Rood-Hit-Blauw)

Rox staat bekend als Zangeres van het Nederlandse lied, en heeft in de jaren al veel mee mogen maken, diverse grote optredens zoals het mega piratenfestijn in het Gelredome, maar ook op de landelijke Radio/ TV kun je haar veel zien en horen. Het publiek kent haar als een artiest die met haar charme laat zien dat kwaliteit en spontaniteit altijd boven komt drijven. Ze zorgt met haar repertoire die loopt van een feestje met een polonaise, tot een prachtig gevoelig nummer die raakt. Rox van Driel heeft maar 1 doel en dat is de mensen vermaken met haar muziek.

Liedjes die Rox oa.uitbracht zijn: Ticket naar de zon, Jij bent mijn wereld, Ik kan niet zonder jou. Rox was onlangs te zien in het nieuwste SBS6 TV-Programma “Hollandse Nieuwe” met daarin als jury René Froger, Samantha Steenwijk en Danny de Munk met als presentator Jeroen van der Boom. Maar ook was Rox van Driel te zien in het programma “Toppers gezocht” op sbs6.

Haar liedjes zijn te horen bij NPO Sterren NL, Radio 538, 100%NL, NPO Radio 2 en veel andere Nederlandse radiozenders; van Radio NL tot aan de regionale en lokale zenders heeft Rox met haar leuke liedjes de aandacht en Airplay

Bekijk de videoclips op YouTube of ga naar Spotify om lekker te luisteren. indien u het leuk om te weten waar Rox binnenkort staat voor een optreden volg haar op instagram of Facebook en wie weet waar u haar weer ontmoet.

Volg de Facebookpagina. 

Dag: donderdag 21 juli
Tijd
: 13.15 – 13.45 uur
Podium
: Wedren

Aftellen tot de 105ᵈᵉ editie van de 4Daagse