Kortere treinen tussen Nijmegen en Arnhem Centraal

Leestijd circa 1 minuten

Let op; Kortere treinen tussen Nijmegen en Arnhem centraal. Bij Arnhem Centraal is een bovenleidingstoring. Door de herstelwerkzaamheden hiervan zijn er op Arnhem Centraal minder perrons beschikbaar voor treinen. Dit zorgt ervoor dat de geplande pendeldienst tussen Arnhem en Nijmegen in verband met de 4Daagse, waar meer en langere treinen ingezet werden, hinder ondervindt. De treinen zijn daardoor korter dan gepland.

Dit betekent dat helaas minder reizigers tegelijk gebruik kunnen maken van de treinen. Wandelaars en feestvierders moeten rekening houden met drukte en wordt gevraagd langer in Nijmegen te blijven en op een later moment met de trein te reizen. ProRail doet er alles aan om de bovenleiding zo snel mogelijk te herstellen. De verwachting is dat einde middag de treinen weer kunnen rijden zoals gepland.

Minder sprinters tussen Wolfheze-Arnhem en Elst-Arnhem

Tussen Wolfheze en Arnhem Centraal en tussen Arnhem en Elst minder sprinters. Voor reizigers tussen Wolfheze, Oosterbeek en Arnhem Centraal en tussen Arnhem Centraal en Elst worden ook stopbussen ingezet. De intercity´s rijden de normale dienstregeling tussen Utrecht Centraal en Arnhem Centraal.

Informatie

Reizigers wordt geadviseerd de reisplanner in de gaten te houden. Ook via tekstkarren op het station Nijmegen en in de stad worden reizigers op de hoogte gehouden.

Deel dit artikel

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse