icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Het Uitvoerend Comité - het bestuur en haar diensten

De organisatie in grote lijnen

Aan het hoofd van de Vierdaagse staat het bestuur. Dit bestuur kent een voorzitter en vier bestuursleden. Het bestuur wordt geassisteerd door de hoofden van dienst die elk een deelverantwoordelijkheid binnen de organisatie hebben, de zogenaamde diensten. Er zijn verschillende diensten die door vrijwilligers worden bemenst.
Al deze vrijwilligers, de hoofden van dienst en het bestuur vormen samen het Uitvoerend Comité (UC). Het Uitvoerend Comité wordt ondersteund door een organisatiebureau met tien vaste medewerkers. Het organisatiebureau bestaat onder andere uit het secretariaat en de Centrale Administratie, dat verantwoordelijk is voor alles wat te maken heeft met het informeren en inschrijven van de wandelaars. Het organisatiebureau is het hele jaar bezig met de Vierdaagse en is het aanspreekpunt voor iedereen die contact zoekt met de Vierdaagse.

Als vrijwilliger bij de Vierdaagse ben je in principe werkzaam tijdens de Vierdaagse, van zaterdag tot en met vrijdag. In sommige gevallen worden de werkzaamheden gedurende het hele jaar uitgevoerd.

De diensten op een rij

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2020 © Vierdaagse