icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Let op: de Vierdaagse 2020 is afgelast.

 

LEES MEER

Eigen verantwoordelijkheid

De gebeurtenissen tijdens de - onvoltooide - 90ste Vierdaagse in 2006 hebben zowel de organisatoren als de deelnemers met hun neus op de feiten gedrukt. Van verschillende kanten, en niet in de laatste plaats door de onderzoekscommissie onder leiding van drs. Loek Hermans, is gewezen op de verantwoordelijkheden die liggen bij zowel de wandelaars als bij de organisatie van de Vierdaagse. Om zo min mogelijk aan het toeval over te laten, worden die verantwoordelijkheden hier nog eens aangestipt.

De Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen is met nadruk een wandelprestatietocht. Stichting DE 4DAAGSE wijst als organisator de deelnemers aan de Vierdaagse op hun eigen, individuele verantwoordelijkheid. Deelname aan de Vierdaagse is voor eigen risico. Bij inschrijving voor de Vierdaagse accepteert de deelnemer reglementen en protocollen die voor een goed verloop van de Vierdaagse door het bestuur zijn vastgesteld.

Deelnemers aan de Vierdaagse dienen zich hun eigen individuele verantwoordelijkheid goed te realiseren, zelf alle voorzorgen met betrekking tot lichamelijke conditie, training en voorbereiding, kleding en schoeisel, voeding en drank in acht te nemen en desgewenst verzekeringen af te sluiten. Ook het besluit om tijdens de Vierdaagse de deelname te beƫindigen, behoort tot ieders eigen individuele verantwoordelijkheid. Bij twijfel over gezondheid en/of lichamelijke conditie; raadpleeg een arts!

Mocht je tijdens de Vierdaagse een beroep moeten doen op de medische dienst van de Vierdaagse dan is het goed om te weten of u medicijnen gebruikt en welke medicijnen dit dan zijn. Je kunt hiervoor een medisch paspoort gebruiken. Klik hier voor een voorbeeld.

Als organisator aanvaardt Stichting DE 4DAAGSE geen enkele aansprakelijkheid voor ongevallen, daaronder begrepen overlijden en elke vorm van lichamelijk of geestelijk letsel, die de deelnemer voorafgaand, tijdens of na afloop van de Vierdaagse zouden overkomen.

Stichting DE 4DAAGSE aanvaardt ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan, of vermissing en diefstal van goederen die de deelnemer voorafgaande aan, tijdens of na afloop van de Vierdaagse in zijn bezit heeft. De uitsluiting van aansprakelijkheid geldt mede voor de door of namens Stichting DE 4DAAGSE ingeschakelde vrijwilligers.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2020 © Vierdaagse