twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

vv openbaar kl

algemeen kl

vv openbaar kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Openbaar vervoer

De vervoerders doen er tijdens de Vierdaagse van alles aan om alle wandelaars en bezoekers naar en van Nijmegen te vervoeren. Er worden extra bussen en treinen ingezet en er rijden extra lange treinen van en naar Nijmegen. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.

U kunt de stad tijdens de Vierdaagse het beste bereiken met het openbaar vervoer. Of u nou komt wandelen, aanmoedigen of feesten; met het OV komt u tot in hartje stad.

Met NS naar Nijmegen

Tijdens de Vierdaagse en de Vierdaagsefeesten rijden er langere en extra (nacht) treinen om alle wandelaars, toeschouwers en feestvierders naar hun bestemming te brengen. Wilt u uw reis zo soepel mogelijk laten verlopen? Ga goed voorbereid op pad en kijk thuis alvast op ns.nl/vierdaagse voor alle informatie. Plan vanaf 10 dagen voor vertrek uw reis via de met de NS Reisplanner of de NS Xtra app. Kijk kort voor vertrek nogmaals voor de meest actuele informatie en check ook alvast uw terugreis.

Extra treinen

Er zullen onder andere weer speciale nachtnettreinen worden ingezet tussen Nijmegen en ’s-Hertogenbosch, Utrecht Centraal en Zwolle. Verder rijden de Sprinters naar ’s-Hertogenbosch en Zutphen in een halfuursdienst in plaats van een uurdienst. Kijk voor meer informatie op www.ns.nl/vierdaagse.

ProRail

ProRail voert in 2019 weer vernieuwingswerkzaamheden uit. Bekijk of de geplande werkzaamheden gevolgen hebben voor uw treinreis.

OV chipkaart

We raden u aan om vooraf uw saldo van uw OV chipkaart op te laden. Daarmee vermijdt u lange wachtrijen bij de kaartautomaten.

Vierdaagseretour

Dit jaar biedt de NS geen Vierdaagseretour (kortingsarrangement) aan.

Met Breng naar Nijmegen

De bussen van Breng in Nijmegen e.o. rijden volgens de normale dienstregeling. Voor de wandelaars rijden er op dinsdag 16 juli t/m vrijdag 19 juli vanuit de regio 'Vroegbussen': deze komen op de Wedren aan om circa 3.50 uur, 4.50 uur en 5.50 uur. Voor de feestvierders rijden er van zaterdag 13 juli tot en met vrijdag 19 juli Nachtbussen vanuit Nijmegen naar diverse bestemmingen in de regio. Klik hier voor de dienstregeling van de Vroegbussen en Nachtbussen. Let op: wie een kaartje in de bus wil kopen kan niet meer met contant geld betalen, alleen met pinpas of creditcard. Bezoek www.breng.nl voor meer informatie en de meest actuele vertrektijden.

Blarenpas

De Blarenpas is een speciaal busabonnement dat onbeperkt geldig is op alle vroegritten die wandelaars van en naar de start brengen en op alle ritten uit de ‘normale' openbaar vervoer-dienstregeling tijdens de Vierdaagseweek.
Op zondag 14 juli en maandag 15 juli staat de busmaatschappij Breng met een informatiestand op start- en finishterrein de Wedren. U kunt hier de Blarenpas kopen. De Blarenpas is ook te koop bij het informatieloket van Breng in de stationshal Nijmegen Centraal, geopend op zaterdag 13 juli van 09.00 tot 17.00 uur en op maandag 15 juli t/m vrijdag 19 juli van 07.00 tot 12.45 en van 13.15 tot 19.00 uur.

Met Arriva naar Nijmegen

Ook Arriva zet extra treinen in tijdens de Vierdaagse. Ga naar arriva.nl/vierdaagse voor meer info of bekijk de dienstregeling van de extra treinen op het traject Venray-Nijmegen. Raadpleeg kort voor vertrek de reisplanner van Arriva voor actuele vertrektijden.

Retour Boxmeer - Nijmegen voor €12,50
Retour Cuijk - Nijmegen voor €8,50

Handige websites 

www.ns.nl voor reisinformatie over treinvervoer van en naar Nijmegen
www.breng.nl voor actuele routeinformatie per bus in Nijmegen
www.arriva.nl voor reisinformatie treinvervoer van en naar Limburg en de Achterhoek
• twitter.com/NaarNijmegen voor actuele info over de bereikbaarheid en mobiliteit van Nijmegen
• Voor het gehele openbaar vervoer in Nederland kunt u terecht op 9292.nl.

Adressen

Kamp Heumensoord - Scheidingsweg 36, 6525 TB Nijmegen
Wedren - Bijleveldsingel, 6521 AD Nijmegen

LOWA webshop 360x210

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse