twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

vv openbaar kl

algemeen kl

vv openbaar kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Openbaar vervoer

De vervoerders doen er tijdens de Vierdaagse van alles aan om alle wandelaars en bezoekers naar en van Nijmegen te vervoeren. Er worden extra bussen en treinen ingezet en er rijden extra lange treinen van en naar Nijmegen. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.

U kunt de stad tijdens de Vierdaagse het beste bereiken met het openbaar vervoer. Of u nou komt wandelen, aanmoedigen of feesten; met het OV komt u tot in hartje stad.

Met NS naar Nijmegen

Tijdens de Vierdaagse en de Vierdaagsefeesten rijden er langere en extra (nacht) treinen om alle wandelaars, toeschouwers en feestvierders naar hun bestemming te brengen. Wilt u uw reis zo soepel mogelijk laten verlopen? Ga goed voorbereid op pad en kijk thuis alvast op ns.nl/vierdaagse voor alle informatie. Plan vanaf 10 dagen voor vertrek uw reis via de met de NS Reisplanner of de NS Xtra app. Kijk kort voor vertrek nogmaals voor de meest actuele informatie en check ook alvast uw terugreis.

ProRail voert in 2018 veel vernieuwingswerkzaamheden uit, dit kan gevolgen hebben voor uw treinreis. Bekijk de geplande werkzaamheden.

Extra treinen

Er zullen onder andere weer speciale nachtnettreinen worden ingezet tussen Nijmegen en ’s-Hertogenbosch, Utrecht Centraal en Zwolle. Verder rijden de Sprinters naar ’s-Hertogenbosch en Zutphen in een halfuursdienst in plaats van een uurdienst. Kijk voor meer informatie op www.ns.nl/vierdaagse.

Vierdaagseretour

We raden u aan ook vooraf uw ticket te regelen. Daarmee vermijdt u lange wachtrijen bij de kaartautomaten. Dat kan van te voren bij de automaat, maar ook thuis.
Via internet kunt u het speciale Vierdaagseretour kopen, waarmee u met 20% korting vanaf elk station in Nederland naar Nijmegen kunt reizen.
Dit retourkaartje is alleen online verkrijgbaar.
Het kaartje is 1 dag geldig voor een reis in de periode van 14 t/m 20 juli, van 00.00 uur tot de volgende ochtend 05.00 uur.
Reist u op meerdere dagen? Dan heeft u voor elke dag een ticket nodig. Vergeet niet de juiste datum in te vullen en uw e-tickets thuis uit te printen.
 Het kaartje is ook geldig in treinen van andere vervoerders.

Met Breng naar Nijmegen

De bussen van Breng in Nijmegen e.o. rijden volgens de normale dienstregeling. Voor de wandelaars rijden er op dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli vanuit de regio 'Vroegbussen': deze komen op de Wedren aan om circa 3.50 uur, 4.50 uur en 5.50 uur. Voor de feestvierders rijden er van zaterdag 14 juli tot en met vrijdag 20 juli nachtbussen vanuit Nijmegen naar diverse bestemmingen in de regio. Klik hier voor de dienstregeling van de Vroegbussen en NachtbussenLet op: wie een kaartje in de bus wil kopen kan niet meer met contant geld betalen, alleen met pinpas of creditcard. Bezoek www.breng.nl voor meer informatie en de meest actuele vertrektijden.

Blarenpas

De Blarenpas is een speciaal busabonnement dat onbeperkt geldig is op alle vroegritten die wandelaars van en naar de start brengen en op alle ritten uit de ‘normale' openbaar vervoer-dienstregeling tijdens de Vierdaagseweek. Klik hier voor meer informatie over de Blarenpas (pdf).

Op zondag 15 juli en maandag 16 juli staat de busmaatschappij Breng met een informatiestand op start- en finishterrein de Wedren. U kunt hier de Blarenpas kopen. De Blarenpas is ook te koop bij het informatieloket van Breng in de stationshal Nijmegen Centraal, geopend op zaterdag 14 juli van 09.00 tot 17.00 uur en op maandag 16 juli t/m vrijdag 20 juli van 07.00 tot 19.00 uur.

Met Arriva naar Nijmegen

Tijdens de Vierdaagse rijdt Arriva met extra (nacht)treinen tussen Arnhem Centraal en Doetinchem, Nijmegen en Venray en met langere treinen tussen Nijmegen en Venlo. Op donderdag 19 juli en vrijdag 20 juli worden ook nachttreinen ingezet tussen Tiel en Elst (in aansluiting op de NS treinen van- en naar Nijmegen). Raadpleeg kort voor vertrek de reisplanner van Arriva voor actuele vertrektijden.

Geldig vervoersbewijs

In verband met grote drukte is het van 16 t/m 20 juli mogelijk om op de stations Venray, Boxmeer en Cuijk, naast het kopen van een vervoerbewijs in de automaat, ook een vervoerbewijs aan te schaffen bij de balie. Dit kan tot 21:00 uur.

Retour Venray - Nijmegen € 17,00
Retour Boxmeer - Nijmegen € 12,00
Retour Cuijk - Nijmegen € 8,00

Daarnaast is ook het Vierdaagseretour geldig in treinen van Arriva. Met dit retourticket kunt u met 20% korting vanaf elk station in Nederland naar Nijmegen reizen.

Reist u op saldo, zorg er dan voor dat er voldoende saldo op uw OV-chipkaart staat.

Dienstregeling Arriva Limburg

Naast het plannen van een reis via de reisplanner van Arriva, heeft Arriva Limburg (traject Venlo – Nijmegen) ook een compacte dienstregeling tabel gemaakt. Deze vindt u hier.

Handige websites met reisinformatie voor u op een rij

www.ns.nl voor reisinformatie over treinvervoer van en naar Nijmegen
www.breng.nl voor actuele routeinformatie per bus in Nijmegen
www.arriva.nl voor reisinformatie treinvervoer van en naar Limburg en de Achterhoek
• twitter.com/NaarNijmegen voor actuele info over de bereikbaarheid en mobiliteit van Nijmegen
• Voor het gehele openbaar vervoer in Nederland kunt u terecht op de reisplanner van Go About of 9292.

Adressen

Kamp Heumensoord - Scheidingsweg 36, 6525 TB Nijmegen
Wedren - Bijleveldsingel, 6521 AD Nijmegen

Meedoen aan de Vierdaagse in 2019?
Medio januari vindt u op deze website alle info over de inschrijving en reglementen!

Disclaimer | Cookies | 2018 © Vierdaagse