twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

vv fietsen kl

algemeen kl

vv fietsen kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Gratis fietsenstalling nabij de Wedren

Komt u met de fiets naar de start, dan kunt u dichtbij het start- en finishterrein de Wedren uw fiets parkeren in diverse fietsenstallingen die ter gelegenheid van de Vierdaagse zullen worden ingericht.
Nabij de Wedren is een grote fietsenstalling aan de Fort Kijk in de Potstraat waar ook beperkt motoren kunnen worden gestald. Bij deze fietsenstalling is geen bewaking, wel vindt er toegangscontrole plaats. Op zondag en maandag kunt u op vertoon van uw bevestiging gebruik maken van de stalling. Op de wandeldagen dient uw polsbandje van de 103de Vierdaagse als toegangsbewijs. Het gebruik van de fietsenstalling is voor eigen risico.
Daarnaast zijn er mogelijkheden om uw fiets te stallen aan de Bijleveldsingel en de Oranjesingel.

Met behulp van de bewegwijzering zijn de fietsenstallingen gemakkelijk te vinden. Vanaf juni staat op de pagina Service-Downloads een plattegrond van het start-finishterrein waarop ook de fietsenstalling(en) staan aangegeven.

In verband met de overlast voor de buurt én in verband met de bereikbaarheid van de Wedren mogen er geen fietsen buiten de stallingen geparkeerd worden. U loopt dan het risico dat uw fiets verwijderd wordt.

Fietsverhuur

Overweegt u voor deze week een fiets te huren? Wees er dan snel bij. Er is een beperkt aantal fietsen beschikbaar. Vlakbij Station Nijmegen kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de diensten van Ovelo en de NS (OV-fiets). Aan de Waalkade treft u Fietsverhuur Nijmegen.

LOWA webshop 360x210

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse