twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

vv fietsen kl

algemeen kl

vv fietsen kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Gratis fietsenstalling nabij de Wedren

Komt u met de fiets naar de start, dan kunt u dichtbij het start- en finishterrein de Wedren uw fiets parkeren in diverse grote, bewaakte fietsenstallingen die ter gelegenheid van de Vierdaagse zullen worden ingericht. Voor motoren is er beperkte ruimte bij deze fietsenstallingen. Het gebruik van de fietsenstallingen is voor eigen risico en zijn gratis voor de deelnemers. Op zondag en maandag kunt u op vertoon van uw bevestiging gebruik maken van de stallingen. Op de wandeldagen dient uw polsbandje van de 103de Vierdaagse als toegangsbewijs.

Met behulp van de bewegwijzering zijn de fietsenstallingen gemakkelijk te vinden. Vanaf juni staat op de pagina Service-Downloads een plattegrond van het start-finishterrein waarop ook de fietsenstalling(en) staan aangegeven.

In verband met de overlast voor de buurt én in verband met de bereikbaarheid van de Wedren mogen er geen fietsen buiten de stallingen geparkeerd worden. U loopt dan het risico dat uw fiets verwijderd wordt.

Fietsverhuur

Overweegt u voor deze week een fiets te huren? Wees er dan snel bij. Er is een beperkt aantal fietsen beschikbaar. Vlakbij Station Nijmegen kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de diensten van Ovelo en de NS (OV-fiets). Aan de Waalkade treft u Fietsverhuur Nijmegen.

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse