twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

vv kl

algemeen kl

vv kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Dagelijks met de auto naar de start?

Tijdens de Vierdaagse bezoeken duizenden mensen de stad Nijmegen om vrienden of familie aan te moedigen, getuige te zijn van dit grote wandelfestijn en te genieten van de fantastische sfeer als tienduizenden wandelaars vanuit heel de wereld vier dagen door de regio Nijmegen lopen.

Deze grote toeloop van mensen doet een groot beroep op de gastvrijheid van de stad, het wegennet en het openbaar vervoer. Wandelaars en toeschouwers worden daarom geadviseerd om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.

Parkeren

Wilt u parkeren, maak dan gebruik van de P+R voorzieningen aan de rand van de stad. Er zijn P+R terreinen ingericht aan het Keizer Augustusplein (Nijmegen-Noord) en aan de Neerbosscheweg (ter hoogte van huisnummer 4). Het P+R terrein Noord wordt met borden aangegeven vanaf de A325 (Arnhem-Nijmegen). Het P+R terrein Neerbosscheweg wordt aangegeven vanaf de A73 en de A326 vanuit het (noord)westen.

Voor Vierdaagsedeelnemers zijn speciale parkeerkaarten beschikbaar. De verkoop vindt medio mei plaats via de website van de Gemeente Nijmegen.

Mer informatie

Meer info over parkeermogelijkheden en wegafsluitingen in Nijmegen tijdens de Vierdaagse zal in de aanloop naar de 104de Vierdaagse op deze pagina worden verzameld.

LOWA webshop 360x210

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse