twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

vv kl

algemeen kl

vv kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Dagelijks met de auto naar de start?

Tijdens de Vierdaagse bezoeken duizenden mensen de stad Nijmegen om vrienden of familie aan te moedigen, getuige te zijn van dit grote wandelfestijn en te genieten van de fantastische sfeer als tienduizenden wandelaars vanuit heel de wereld vier dagen door de regio Nijmegen lopen.

Deze grote toeloop van mensen doet een groot beroep op de gastvrijheid van de stad, het wegennet en het openbaar vervoer. Wandelaars en toeschouwers worden daarom geadviseerd om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.

Let op: de Waalbrug wordt gerenoveerd. De verkeerssituatie is daardoor anders dan in andere jaren. Lees meer...  

Parkeren

Wilt u parkeren, maak dan gebruik van de P+R voorzieningen aan de rand van de stad. Er zijn P+R terreinen ingericht aan het Keizer Augustusplein (Nijmegen-Noord) en aan het Jonkerbosplein (Neerbosscheweg). Het P+R terrein Noord wordt met borden aangegeven vanaf de A325 (Arnhem-Nijmegen). Het P+R terrein Neerbosscheweg wordt aangegeven vanaf de A73 en de A326 vanuit het (noord)westen.

Parkeerkaart

Wandelaars kunnen een speciale parkeerkaart kopen voor de P+R terreinen Noord en Neerbosscheweg. Deze Vierdaagse parkeerkaart is 4, 5 of 6 aaneengesloten dagen geldig en kost €7,50 per dag (inclusief busvervoer van en naar het start/finishterrein voor maximaal 4 inzittenden). De verkoop vindt vanaf 16 mei plaats via de website van de Gemeente Nijmegen.

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse