twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

vv kl

algemeen kl

vv kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Dagelijks met de auto naar de start?

Tijdens de Vierdaagse bezoeken duizenden mensen de stad Nijmegen om vrienden of familie aan te moedigen, getuige te zijn van dit grote wandelfestijn en te genieten van de fantastische sfeer als tienduizenden wandelaars vanuit heel de wereld vier dagen door de regio Nijmegen lopen.

Deze grote toeloop van mensen doet een groot beroep op de gastvrijheid van de stad, het wegennet en het openbaar vervoer. Wandelaars en toeschouwers worden daarom geadviseerd om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.

Parkeren

Wilt u parkeren, maak dan gebruik van de P+R voorzieningen aan de rand van de stad. Er zijn P+R terreinen ingericht aan het Keizer Augustusplein (Nijmegen-Noord) en aan het Jonkerbosplein. Het P+R terrein aan het Keizer Augustusplein (P+R Noord) wordt met borden aangegeven vanaf de A325 (Arnhem-Nijmegen). Het P+R terrein Jonkerbosplein wordt aangegeven vanaf de A73 en de A326 vanuit het (noord)westen.

Parkeerkaart

Wandelaars kunnen een speciale parkeerkaart kopen voor de P+R terreinen Nijmegen-Noord en Jonkerbosplein. Deze Vierdaagse parkeerkaart is 4 dagen geldig en kost €30,- (inclusief busvervoer voor maximaal 4 inzittenden). De verkoop vindt online plaats via het Parkeerloket van de Gemeente Nijmegen.
Een parkeerkaart voor één dag is niet mogelijk, maar deze kunt u wel ter plekke aanschaffen op het P+R terrein. De prijs is dan € 10,- per voertuig per dag. Met het parkeerbewijs kunnen maximaal vier inzittenden gratis gebruik maken van de pendeldienst van en naar het start/finish terrein.

Pendelbussen

Vanaf het P+R terrein aan de A325 (Nijmegen-Noord) rijden elk kwartier pendelbussen naar het centrum en terug. Deze bussen rijden op zaterdag 14 juli van 18.00-03.00  uur en op zondag 15 juli van 10.00-03.00 uur. Vanaf maandag 16 juli 08.00 uur t/m zaterdag 21 juli 03.00 uur rijden de pendelbussen 24 uur per dag. De bussen vanaf P+R Nijmegen-Noord halteren in de stad aan de Berg en Dalseweg aan de zijde van Poelmann van de Broek.
Vanaf P+R terrein Jonkerbosplein rijden elk kwartier pendelbussen naar het centrum en terug. Deze bussen halteren aan de Nassausingel nabij de Stadsschouwburg. De bussen rijden in hetzelfde schema als de P+R Nijmegen-Noord.

Wegafzettingen per dag

 Wegafzetting voor dinsdag 17 juli (pdf)
 Wegafzetting voor woensdag 18 juli (pdf)
 Wegafzetting voor donderdag 19 juli (pdf)
 Wegafzetting voor vrijdag 19 juli (pdf)

Meedoen aan de Vierdaagse in 2019?
Medio januari vindt u op deze website alle info over de inschrijving en reglementen!

Disclaimer | Cookies | 2018 © Vierdaagse