twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

vv kl

algemeen kl

vv kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Dagelijks met de auto naar de start?

Tijdens de Vierdaagse bezoeken duizenden mensen de stad Nijmegen om vrienden of familie aan te moedigen, getuige te zijn van dit grote wandelfestijn en te genieten van de fantastische sfeer als tienduizenden wandelaars vanuit heel de wereld vier dagen door de regio Nijmegen lopen.

Deze grote toeloop van mensen doet een groot beroep op de gastvrijheid van de stad, het wegennet en het openbaar vervoer. Wandelaars en toeschouwers worden daarom geadviseerd om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.

Parkeren

Vanaf 4 april is het voor deelnemers aan de Vierdaagse weer mogelijk om een parkeerkaart aan te vragen via het Parkeerloket van de gemeente Nijmegen. U kunt alleen voor 4, 5 of 6 aaneengesloten dagen een parkeerkaart kopen. Een parkeerkaart aanschaffen voor één dag is niet mogelijk, deze kunt u wel ter plekke aanschaffen.

Het is (zolang de voorraad strekt) mogelijk om een parkeerkaart aan te vragen voor de centraal gelegen parkeergarages Keizer Karel en Kelfkensbos. De kosten hiervoor bedragen €10,- per dag. Daarnaast kunt u een parkeerkaart aanvragen voor een van de P+R voorzieningen aan de rand van de stad. Er zijn P+R terreinen ingericht aan het Keizer Augustusplein (Nijmegen-Noord) en aan de Neerbosscheweg. Vanaf beide P+R terreinen rijden pendelbussen naar start-finishlocatie de Wedren. Hiervoor bedragen de kosten €7,50 per dag, inclusief buskaartje voor maximaal 4 personen.

webshop banner

Disclaimer | Cookies | 2018 © Vierdaagse