twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

s info accreditatie kl

algemeen kl

s info accreditatie kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Informatie voor media

De Vierdaagse is altijd al een zeer mediageniek evenement gebleken. Medio juli is de Vierdaagse in nagenoeg alle bladen terug te vinden en worden radioluisteraars en tv-kijkers door een groot aantal zendgemachtigden op de hoogte gehouden van het evenement.

Persaccreditatie 103de Vierdaagse

Mediavertegenwoordigers kunnen vanaf juni via deze pagina online accreditatie aanvragen. Na ontvangst van de online aanvraag ontvangt u eind juni meer informatie over persconferenties, de openingstijden van het perscentrum en toegang tot de Vierdaagse..

Bekijk voor het aanvragen van uw accreditatie eerst de spelregels die horen bij een aanvraag bij Stichting DE 4DAAGSE. Meer informatie over het aanvragen van een accreditatie kan verkregen worden bij de Dienst Communicatie via [email protected].

NB: Mediavertegenwoordigers die verslag willen doen van de Vierdaagsefeesten (filmen, fotograferen, interviews maken met artiesten of die backstage willen werken) dienen daarvoor accreditatie aan te vragen bij de Stichting Vierdaagsefeesten.

Persberichten

Op de pagina Nieuws - Persberichten vindt u een overzicht van de persberichten betreffende de 103de Vierdaagse. Kijk voor persberichten over eerdere jaargangen op de pagina Service - Downloads.

Fotomateriaal

Heeft u beeldmateriaal nodig van de Vierdaagse? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Wij kunnen u een kleine selectie foto’s van de Vierdaagse verstrekken. Publicatie van deze beelden is rechtenvrij, bronvermelding is echter wel voorwaarde. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Statistieken

In het pdf-bestand Statistieken 2018 vindt u de statistieken van de 102de Vierdaagse. Statistieken van de vorige edities vindt u hier.

Historie

Uitgebreide informatie over de geschiedenis van de Vierdaagse en links naar interessante websites met archiefmateriaal kunt vinden op de pagina Evenement - Historie.

webshop

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse