twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

s info accreditatie kl

algemeen kl

s info accreditatie kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Informatie voor media

De Vierdaagse is altijd al een zeer mediageniek evenement gebleken. Medio juli is de Vierdaagse in nagenoeg alle bladen terug te vinden en worden radioluisteraars en tv-kijkers door een groot aantal zendgemachtigden op de hoogte gehouden van het evenement.

Aanvragen accreditatie Vierdaagse

Mediavertegenwoordigers kunnen voorafgaand aan de Vierdaagse online accreditatie aanvragen. Na ontvangst van de online aanvraag ontvangt u eind juni meer informatie over persconferenties, de openingstijden van het perscentrum en toegang tot de Vierdaagse.

Bekijk voor het aanvragen van uw accreditatie eerst de spelregels die horen bij een aanvraag bij Stichting DE 4DAAGSE. Indien u voldoet aan onze voorwaarden, kunt u via deze link accreditatie aanvragen voor de 102de Vierdaagse. Neem voor meer informatie contact op met de Dienst Communicatie via [email protected].

NB: Mediavertegenwoordigers die verslag willen doen van de Vierdaagsefeesten (filmen, fotograferen, interviews maken met artiesten of die backstage willen werken) dienen daarvoor accreditatie aan te vragen bij de Stichting Vierdaagsefeesten.

Persberichten

Op de pagina Nieuws - Persberichten vindt u een overzicht van de persberichten betreffende de 102de Vierdaagse. Kijk voor persberichten over eerdere jaargangen op de pagina Service - Downloads.

Fotomateriaal

Heeft u beeldmateriaal nodig van de Vierdaagse? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Wij kunnen u een kleine selectie foto’s van de Vierdaagse verstrekken. Publicatie van deze beelden is rechtenvrij, bronvermelding is echter wel voorwaarde. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Statistieken

Op aanvraag kunnen wij u per e-mail het aantal deelnemers aan de 102de Vierdaagse uit een door u opgegeven postcodegebied verschaffen, indien gewenst uitgesplitst naar mannen en vrouwen. Overige deelnemersgegevens kunnen wij u in het kader van privacywetgeving niet verschaffen. U kunt uw verzoek richten aan [email protected].
Na afloop van de Vierdaagse wordt jaarlijks een uitgebreid overzicht met deelnemersstatistieken gepubliceerd. Neem voor meer informatie een kijkje op de pagina Nieuws - Vierdaagse in cijfers.

Historie

Uitgebreide informatie over de geschiedenis van de Vierdaagse en links naar interessante websites met archiefmateriaal kunt vinden op de pagina Evenement - Historie.

Ontheffingen

Ontheffingen om met een auto zo dicht mogelijk bij het parcours te komen, worden alleen verstrekt aan fotografen en camera- en geluidsploegen die (zware) apparatuur nodig hebben voor de verrichting van hun werkzaamheden. Verzoeken tot ontheffing kunt u richten aan de Dienst Communicatie via [email protected]

webshop banner

Disclaimer | Cookies | 2018 © Vierdaagse