twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

algemeen kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

De Vierdaagse Sponsorloop

De Vierdaagse Sponsorloop is een speciale website voor Vierdaagse deelnemers die hun wandelprestatie ook willen inzetten voor een goed doel. De wandelaars kunnen de website inzetten om met het lopen van de Vierdaagse Nijmegen op eenvoudige wijze ook sponsorgeld in te zamelen voor een goed doel naar eigen keuze.

Door gebruik te maken van de service van de Vierdaagse Sponsorloop besparen goede doelenlopers zich heel wat rompslomp met het administreren en feitelijk inzamelen van het sponsorgeld. Het online systeem zorgt er op basis van automatische incasso’s voor dat de donaties voor 100% rechtstreeks, veilig en volledig bij het goede doel terecht komt dat door de wandelaar gekozen is. De wandelaar die van de site gebruik wil maken betaalt slechts een bedrag voor het aanmaken van zijn eigen actiepagina op de website. 

Inmiddels is sinds de lancering van de website in 2011 al ruim 2.5 miljoen euro opgehaald ten bate van ruim 300 goede doelen. Met deze mooie opbrengst blijkt de Vierdaagse voor Goede Doelen het best presterende evenement van alle Nederlandse evenementen die niet speciaal zijn opgezet om één specifiek goed doel te ondersteunen (zoals bijvoorbeeld de Roparun en Alpe d’HuZes).

Vooralsnog is website van De Vierdaagse Sponsorloop alleen beschikbaar voor in Nederland woonachtige Vierdaagse deelnemers. Ga voor aanmelding als sponsorloper naar www.devierdaagsesponsorloop.nl.

LOWA webshop 360x210

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse