twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

s adverteren kl

algemeen kl

s adverteren kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Advertentiemogelijkheden

Als u de 101ste Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen, van 18 t/m 21 juli 2017, in uw reclame- en promotieplannen wilt opnemen, vindt u hierbij de informatie over de aantrekkelijke mogelijkheden die dit grootse evenement uw organisatie te bieden heeft.

Vierdaagse Magazine

De 31ste editie van de ‘glossy’ van de Vierdaagse. Oplage 47.500 stuks, omvang minimaal 84 pagina’s. In de menubalk onderaan de pagina vindt u een link naar de online versie van het laatste Vierdaagse Magazine.

Vierdaagse Goodybag

Alle deelnemers aan de Vierdaagse in 2017 ontvangen op de dag van aanmelden (16 of 17 juli) een Goodybag. Rijk gevuld, mede dankzij uw item! Voor adverteerders een geweldig middel om één op één in contact te komen met de Vierdaagsewandelaar. Oplage: 47.500 stuks. Sampling tijdens de Vierdaagse is alleen mogelijk door middel van de door de Stichting DE 4DAAGSE samen te stellen Goodybag.

Promotie Parade

Over de ‘Via Gladiola’, de fameuze intochtroute van de Vierdaagse, zal ook weer in 2017, een feestelijke promotieparade voorbij trekken aan de vele tienduizenden wandelsupporters en andere toeschouwers. Dé gelegenheid om door middel van uw eigen promoteam en met uw give-away of sample direct in contact te komen met het enthousiaste Vierdaagsepubliek. 

De productie van het Vierdaagse Magazine en de Vierdaagse Goodybag 2017 en de organisatie van de Vierdaagse Promotie Parade is in handen van FAITS DIVERS vof, Marketing & Media te Nijmegen, www.faitsdivers.nl. Info: Elles Jonker 06 47087974

Zie ook de infokaart voor tarieven, specificaties en afsluittijden.

Vierdaagse Sponsorloop 2018

webshop banner

Disclaimer | Cookies | 2018 © Vierdaagse