twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

p massage kl

algemeen kl

p massage kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Een goede sportmassage verlicht uw spieren

De masseurs van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) zijn tijdens de 103de Vierdaagse aanwezig op de Wedren en de medische verzorgingsposten langs de route.

Massagepost op het start- en finishterrein

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage heeft op de Wedren (Julianapark, ingang Van Gentstraat) een sportverzorging- en sportmassagepost ingericht. Hier kunt u tegen betaling terecht voor een ontspannende massage, tapebehandeling of een advies gerelateerd aan eventuele fysieke klachten. De massagepost is geopend op dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 juli van 10.30 uur tot 20.00 uur en vrijdag 19 juli van 10.30 tot 17.00 uur.

Om verzekerd te zijn van een massage tijdens de Vierdaagse kunt u op www.voorbereidingvierdaagse.nl alvast een massagekaart voor een, drie of vier dagen aanschaffen. De massagekaarten zijn t/m 7 juli online te verkrijgen en op zondag 14 juli en maandag 15 juli tussen 13.00 uur en 16.00 uur bij de NGS-balie op de Wedren. Let op: kaarten zijn verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt.

Neem voor meer informatie contact op met het NGS via [email protected].

Medische verzorgingsposten

Naast de massagepost op start- en finishterrein de Wedren treft u het NGS ook op de medische verzorgingsposten onderweg. Sportverzorging/massage op de verzorgingsposten geschiedt alleen op medische indicatie, zo nodig na beoordeling door of namens het hoofd van de Medische Dienst.

Aangezien een taping/bandage onderweg een behoorlijke ingreep kan betekenen, krijgt de wandelaar een behandelformulier mee waarop de reden van de behandeling en de naam van de sportverzorger/masseur vermeld worden. Op de volgende posten is dan nauwkeurig te bepalen hoe het proces verloopt.

Herkenbaar

U wordt geadviseerd om alleen gebruik te maken van de sportverzorging/massagediensten van het NGS. Sportverzorgers/masseurs van het NGS zijn herkenbaar aan hun badges met het NGS-logo. Bovendien kunnen NGS-sportverzorgers zich identificeren. Vraag hen indien u twijfelt altijd naar hun licentie.

Stichting DE 4DAAGSE en de betrokken medische autoriteiten ontraden u gebruik te maken van medische- en verzorgende diensten die op de openbare weg aangeboden worden. We kunnen niet garanderen dat deze diensten een vergunning hebben gekregen van de betrokken gemeenten, danwel de juiste specialistische verzorging kunnen bieden.

LOWA webshop 360x210

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse