twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

p massage kl

algemeen kl

p massage kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Een goede sportmassage verlicht uw spieren

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) is tijdens de Vierdaagse aanwezig op de Wedren en de medische verzorgingsposten langs de route.

Massagepost op het start- en finishterrein

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage heeft op de Wedren (Julianapark, ingang Van Gentstraat) een sportverzorging- en sportmassagepost ingericht. Hier kunt u tegen betaling terecht voor een ontspannende massage, een tapebehandeling of een advies gerelateerd aan eventuele fysieke klachten.

Als u uw startbewijs op zondag of maandag ophaalt, kunt u tussen 13.00 en 16.00 uur aan de NGS-balie terecht voor alle vragen over de meerdaagse massagekaarten, dagkaarten en tapekaarten.

Verder is de NGS-balie geopend op dinsdag tot en met donderdag van 10.30 tot 18.00 uur en op vrijdag van 10.30 tot 17.00 uur. Via Facebook (NGS4daagse) of Twitter (@ngs4daagse) wordt u geïnformeerd over de laatste stand van zaken en wordt bij benadering aangegeven wanneer u aan de beurt bent.

Medische verzorgingsposten

Naast de massagepost op start- en finishterrein de Wedren treft u het NGS ook op de medische verzorgingsposten onderweg. Sportverzorging/massage op de verzorgingsposten geschiedt alleen op medische indicatie, zo nodig na beoordeling door of namens het hoofd van de Medische Dienst.

Aangezien een taping/bandage onderweg een behoorlijke ingreep kan betekenen, krijgt de wandelaar een behandelformulier mee waarop de reden van de behandeling en de naam van de sportverzorger/masseur vermeld worden. Op de volgende posten is dan nauwkeurig te bepalen hoe het proces verloopt.

Herkenbaar

U wordt geadviseerd om alleen gebruik te maken van de sportverzorging/massagediensten van het NGS. Sportverzorgers/masseurs van het NGS zijn herkenbaar aan hun badges met het NGS-logo. Bovendien kunnen NGS-sportverzorgers zich identificeren. Vraag hen indien u twijfelt altijd naar hun licentie. Stichting DE 4DAAGSE en de betrokken medische autoriteiten ontraden u gebruik te maken van medische- en verzorgende diensten die op de openbare weg aangeboden worden. We kunnen niet garanderen dat deze diensten een vergunning hebben gekregen van de betrokken gemeenten, danwel de juiste specialistische verzorging kunnen bieden.

Vierdaagse Sponsorloop 2018

webshop banner

Disclaimer | Cookies | 2018 © Vierdaagse