twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

m persberichten kl

algemeen kl

m persberichten kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Maandag 16 april 2018

Herinschrijving voor uitgelotenen

Op 13 april is de betaal- en annuleringstermijn gesloten. Gebleken is dat door vervallen inschrijvingen en annuleringen het totaal aantal inschrijvingen significant onder de toegestane 47.000 inschrijvingen is gedaald. Het Vierdaagse bestuur heeft daarom besloten een herinschrijving voor uitgelotenen te laten plaatsvinden. Er zullen 1.744 startbewijzen opnieuw beschikbaar worden gesteld aan burgerdeelnemers die zijn uitgeloot voor de 102de Vierdaagse.
Ook voor individueel ingeschreven Nederlandse militairen die zijn uitgeloot zal een herinschrijving plaatsvinden. Voor deze groep worden 160 startbewijzen opnieuw beschikbaar gesteld.

De herinschrijving opent op maandag 23 april om 10.00 uur. De herinschrijving geschiedt volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ en zal daarom sluiten zodra de limiet van 1.744 (voor burgerdeelnemers) of 160 (voor militaire deelnemers) is bereikt of op zondag 29 april 24.00 uur indien de limiet niet wordt bereikt. 

Heeft u niet aan de loting voor de 102de Vierdaagse deelgenomen? Dan is het voor u niet mogelijk om deel te nemen aan de herinschrijving.

Bent u op 30 maart uitgeloot en heeft u interesse om gebruik te maken van de herinschrijving, volg dan de volgende stappen:

Ga naar Mijn Vierdaagse en log in met uw registratienummer en wachtwoord.
Ga via het menu 'Mijn gegevens' naar de pagina 'Inschrijving 2018'.
• Onderaan de pagina ‘Inschrijving 2018’ vindt u op maandag 23 april vanaf 10.00 uur een link naar de betaalmodule. Gebruik deze link om de betaling direct te voldoen.
Nadat u de betaling op deze wijze heeft voldaan, bent u ingeschreven en kunt u deelnemen aan de 102de Vierdaagse. U ontvangt hiervan een bevestiging van per e-mail.
• Let op: het is niet mogelijk om uw herinschrijving te annuleren.

Zodra de limiet is bereikt wordt de herinschrijving gesloten. De betaallink in Mijn Vierdaagse is dan niet meer te gebruiken. U kunt dan helaas niet meer deelnemen aan de herinschrijving en het is dan niet mogelijk om deel te nemen aan de 102de Vierdaagse. 

Enkele tips:

Controleer voor aanvang van de herinschrijving op 23 april of u kunt inloggen in Mijn Vierdaagse. Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan in Mijn Vierdaagse op de button ‘Wachtwoord vergeten?’ en doorloop de stappen. 
 Als u op maandag 23 april vóór 10.00 uur al heeft ingelogd in Mijn Vierdaagse en op de pagina ‘Inschrijving 2018’ bent, dan is de betaallink nog niet actief. Ververs (vanaf 10.00 uur) de pagina om de betaallink zichtbaar te maken.

Indien u nog verdere vragen heeft over de herinschrijving, neem dan contact op met de Centrale Administratie. Wij helpen u graag verder.

Meedoen aan de Vierdaagse in 2019?
Medio januari vindt u op deze website alle info over de inschrijving en reglementen!

Disclaimer | Cookies | 2018 © Vierdaagse