icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Dinsdag 31 maart 2020

Eind april duidelijkheid over 104de Vierdaagse

We begrijpen dat veel deelnemers op dit moment vragen hebben over de gevolgen van de coronacrisis voor de 104de Vierdaagse. Gaat de Vierdaagse dit jaar wel door? En wat gebeurt er bij een eventuele afgelasting? Helaas kunnen wij op deze vragen op dit moment nog geen antwoord geven.

De organisatie is in gesprek met de autoriteiten en met partners en leveranciers. Om deze overleggen in alle rust plaats te kunnen laten vinden en om de verspreiding van tegenstrijdige informatie te voorkomen, is er besloten om vragen omtrent deze onderwerpen tijdelijk niet meer te beantwoorden. Alleen op deze manier kunnen wij alle energie steken in het doorlopen van de verschillende mogelijkheden om zo tot weloverwogen beslissingen te komen.

In het slechtste scenario - afgelasting van de 104de Vierdaagse - zullen we de pijn met zijn allen moeten dragen en de lasten hiervan naar redelijkheid en billijkheid moeten delen. Voor dit moment betekent dit dat wij genoodzaakt zijn in deze coronacrisis, per direct en met terugwerkende kracht, ons eigen artikel 13 uit het Limiteringsprotocol buiten werking te stellen. Concreet houdt dit in dat er op dit moment geen annuleringen meer worden verwerkt totdat duidelijk is welk deel van het inschrijfgeld we terug kunnen betalen bij afgelasting van de Vierdaagse. Zoals bij veel andere evenementen zal bij een eventuele afgelasting een deel van het inschrijfgeld kunnen worden geretourneerd en een deel niet. Ook onze partners en leveranciers hebben immers al een deel van de voorbereidingen getroffen. Bovendien moeten we als organisatie verder kijken dan alleen dit jaar, want we willen er natuurlijk voor zorgen dat de Vierdaagse nog jaren kan blijven bestaan.

We kunnen ons heel goed voorstellen dat deze onzekerheid de wandelaar voor een vervelende situatie stelt, maar helaas kunnen wij op dit moment niet anders berichten. We vragen hiervoor je begrip.

Uiterlijk eind april zal het bestuur van de Vierdaagse helderheid verschaffen. Het laatste nieuws zal zo spoedig mogelijk worden gecommuniceerd via onze website, nieuwsbrief en social media. Uiteraard hopen wij dat de overheidsmaatregelen het beoogde effect hebben en dat we ons evenement veilig kunnen laten plaatsvinden. Het zou een mooi statement zijn na een lastige periode in Nederland en de rest van de wereld.

Voor nu veel sterkte en gezondheid gewenst.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting DE 4DAAGSE

Klik hier voor veelgestelde vragen over de gevolgen van de coronacrisis voor de Vierdaagse.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2021 © Vierdaagse