twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

n laatstenieuws kl

algemeen kl

n laatstenieuws kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Vrijdag 7 juni 2019

Werkzaamheden Waalbrug

De Waalbrug wordt gerenoveerd. Tijdens de Vierdaagse is de verkeerssituatie op de brug anders dan in andere jaren. Van zaterdag 13 juli tot en met zaterdag 20 juli, met uitzondering van dinsdag 16 juli, is er voor het verkeer stadinwaarts 1 rijstrook beschikbaar. Een tweede rijstrook stadinwaarts is dan alleen beschikbaar voor onder andere OV-bussen, pendelbussen van en naar de P+R Noord en hulpdiensten. Het verkeer staduitwaarts heeft in de gehele periode 2 rijstroken ter beschikking. Ook is er ruimte voor fietsers en voetgangers in beide richtingen.

Op dinsdag gaat de route als vanouds over de Waalbrug. Daarom is de verkeerssituatie op 16 juli anders dan in de rest van de Vierdaagseweek. Stadinwaarts is er op dinsdag alleen een rijstrook voor calamiteitenverkeer, OV-bussen en pendelbussen. Autoverkeer dat de stad in wil, wordt omgeleid via de Oversteek. Fietsers en voetgangers die vanuit Nijmegen-Noord naar het start- en finishterrein willen, worden omgeleid via de Snelbinder.

Bekijk de informatie op de website van Rijkswaterstaat en houd zowel op de aanmelddagen als tijdens de wandeldagen rekening met extra reistijd om bij het start- en finishterrein te komen.

LOWA webshop 360x210

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse