icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Woensdag 1 mei 2019

Herinschrijving voor uitgelotenen

Van dinsdag 23 april 10.00 uur tot vrijdag 26 april 17.00 uur heeft een herinschrijving voor uitgelote burgerdeelnemers plaatsgevonden. Bij deze herinschrijving zijn 2.183 startbewijzen opnieuw beschikbaar gesteld aan individuele burgerdeelnemers die zijn uitgeloot voor de 103de Vierdaagse.

Deelnemers met lotingsnummer 1 t/m 2.197 mochten gebruik maken van de herinschrijving. Bij het sluiten van de herinschrijving bleek echter dat een groot gedeelte van deze deelnemers niet van de mogelijkheid tot herinschrijving gebruik heeft gemaakt. Er is daarom besloten om de nog overgebleven startbewijzen beschikbaar te stellen aan de volgende groep uitgelote deelnemers. Het gaat om de deelnemers met lotingsnummer 2.198 t/m 4.000. 
Als u bent uitgeloot, dan vindt u uw lotingsnummer in de e-mails die u van ons heeft ontvangen.

De herinschrijving is open van donderdag 2 mei 10.00 uur tot maandag 6 mei 17.00 uur.

Bent u uitgeloot voor de 103de Vierdaagse maar heeft u een lager of hoger lotingsnummer dan hierboven genoemd? Dan is het voor u helaas niet mogelijk om deel te nemen aan de herinschrijving.
 Kwam u met uw lotingsnummer in aanmerking om deel te nemen aan de herinschrijving die in week 17 plaatsvond, maar heeft u niet van deze mogelijkheid gebruik gemaakt? Dan is het voor u niet mogelijk om deel te nemen aan deze herinschrijving. 
Heeft u niet aan de loting voor de 103de Vierdaagse deelgenomen? Dan is het voor u niet mogelijk om deel te nemen aan de herinschrijving.

Bent u uitgeloot voor de 103de Vierdaagse en komt u met uw lotingsnummer in aanmerking voor de herinschrijving, volg dan de volgende stappen:

Ga naar Mijn Vierdaagse en log in met uw registratienummer en wachtwoord.
Ga via het menu 'Mijn gegevens' naar de pagina 'Inschrijving 2019'.
Onderaan de pagina ‘Inschrijving 2019’ vindt u op donderdag 2 mei vanaf 10.00 uur een link naar de betaalmodule. Gebruik deze link om de betaling direct te voldoen.
Nadat u de betaling op deze wijze heeft voldaan, bent u ingeschreven en kunt u deelnemen aan de 103de Vierdaagse. U ontvangt hiervan een bevestiging van per e-mail.
Let op: het is niet mogelijk om uw herinschrijving te annuleren.

De herinschrijving zal sluiten op maandag 6 mei 17.00 uur. De betaallink in Mijn Vierdaagse is na dit tijdstip niet meer te gebruiken. U kunt dan helaas niet meer deelnemen aan de herinschrijving en het is dan niet mogelijk om deel te nemen aan de 103de Vierdaagse.

Indien u nog verdere vragen heeft over de herinschrijving, neem dan contact op met de Centrale Administratie. Wij helpen u graag verder.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2020 © Vierdaagse