twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

n laatstenieuws kl

algemeen kl

n laatstenieuws kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Maandag 23 april 2018

Herinschrijving gesloten

De herinschrijving voor burgerdeelnemers is gesloten. Alle 1.744 beschikbare startbewijzen zijn inmiddels vergeven. Ondanks dat bij het testen van de module voor de herinschrijving alles naar behoren werkte, was het vanochtend om 10.00 uur niet mogelijk om te betalen voor de herinschrijving. Er was een technisch probleem met de betaalmodule. Helaas duurde het een aantal uren voordat dit probleem werd opgelost.

We zijn ons ervan bewust dat het later opengaan van de module er toe geleid kan hebben dat mensen die om 10.00 uur klaar zaten om kans te maken op een startbewijs hier later op de dag niet meer toe in de gelegenheid waren. Maar omdat het sluiten van de module en het openstellen op een andere dag en/of op een ander tijdstip ook leidt tot mensen die op een eventueel nieuw tijdstip niet in de gelegenheid zijn om in te schrijven terwijl ze dat vanochtend om 10.00 uur wel waren, is ervoor gekozen om de herinschrijving vanmiddag door te laten gaan. We weten dat welke variant we ook zouden kiezen naar aanleiding van deze technische storing, er altijd mensen zijn die niet in de gelegenheid zijn om te betalen. Daarom bieden we ook onze oprechte excuses aan voor deze technische storing.  

De 160 individuele militairen die waren uitgeloot hebben tot en met 29 april (24.00 uur) om gebruik te maken van de herinschrijving. Dit komt omdat er zoveel annuleringen waren binnen de militaire inschrijvingen dat er voor alle 160 uitgelote individuele militairen plek is bij de herinschrijving. De militaire plekken die nog overbleven waren al toegevoegd aan de startbewijzen voor burgers voor de herinschrijving.

Meedoen aan de Vierdaagse in 2019?
Medio januari vindt u op deze website alle info over de inschrijving en reglementen!

Disclaimer | Cookies | 2018 © Vierdaagse