twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

mee betalenbevestigen kl

algemeen kl

mee betalenbevestigen kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Wat kost deelnemen aan de Vierdaagse?

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de 103de Vierdaagse bedraagt € 84,-.

Met de Wandelvoordeelpas van wandelorganisatie KWBN ontvangt u € 5,- korting op het inschrijfgeld. De korting wordt alleen toegekend wanneer u direct bij inschrijving het correcte KWBN-lidmaatschapsnummer vermeldt en kan niet achteraf worden verrekend.

Certificaat

Deelnemers kunnen bij inschrijving een certificaat bestellen. De kosten hiervoor bedragen € 10,-. Individuele deelnemers kunnen tot en met 11 juli ook via Mijn Vierdaagse een certificaat bestellen. Na deze datum kunt u nog steeds een certificaat bestellen, de kosten bedragen dan € 16,-. Neem hiervoor contact op met de Centrale Administratie.

Indien u de Vierdaagse volbrengt, wordt het certificaat enkele weken na de Vierdaagse per post toegestuurd. Als uw deelname aan de Vierdaagse niet succesvol is, ontvangt u geen certificaat. Het is in dat geval niet mogelijk om het betaalde bedrag te restitueren.

Klik hier voor een voorbeeld van een certificaat.

Wijze van betalen

Individuele deelnemers die inschrijven via internet en verzekerd zijn van deelname betalen het inschrijfgeld direct bij inschrijving. Op de volgende pagina's vindt u meer informatie over betalen en bevestigen voor individuele burgerdeelnemers, voor deelnemers in burgergroepen en voor militaire deelnemers

LOWA webshop 360x210

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse