twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

mee betalenbevestigen kl

algemeen kl

mee betalenbevestigen kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Wat kost deelnemen aan de Vierdaagse?

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de 102de Vierdaagse bedraagt € 80,-. Wanneer u lid bent van de wandelorganisatie KWBN ontvangt u € 5,- korting op het inschrijfgeld. De korting wordt alleen toegekend wanneer u bij inschrijving het correcte lidmaatschapsnummer van de bond vermeldt.

Certificaat

Deelnemers kunnen bij inschrijving een certificaat bestellen. De kosten hiervoor bedragen € 10,-. Dit kan voor individuele deelnemers tot en met 12 juli ook via Mijn Vierdaagse. Na deze datum kunt u nog steeds een certificaat bestellen, de kosten bedragen dan € 16,-. Neem hiervoor contact op met de Centrale Administratie.

Indien u de Vierdaagse volbrengt, wordt het certificaat enkele weken na de Vierdaagse per post toegestuurd. Als u de Vierdaagse niet met succes volbrengt, ontvangt u geen certificaat. Het is in dat geval niet mogelijk om het betaalde bedrag te restitueren.

Klik hier voor een voorbeeld van een certificaat.

Wijze van betalen

Individuele deelnemers die inschrijven via internet en verzekerd zijn van deelname betalen het inschrijfgeld direct bij inschrijving. Op de volgende pagina's vindt u meer informatie over betalen en bevestigen voor individuele burgerdeelnemers, voor deelnemers in burgergroepen en voor militaire deelnemers. Kies de link die voor u van toepassing is.

Disclaimer | Cookies | 2018 © Vierdaagse