icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Let op: de Vierdaagse 2020 is afgelast.

 

LEES MEER

Wat kost deelnemen aan de Vierdaagse?

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de 104de Vierdaagse bedraagt € 100,-.
Met de Wandelvoordeelpas van wandelorganisatie KWBN ontvang je € 5,- korting op het inschrijfgeld. De korting wordt alleen toegekend wanneer je direct bij inschrijving het correcte KWBN-lidmaatschapsnummer vermeldt en kan niet achteraf worden verrekend.

Meer info

 Betalingswijze individuele burgers
Betalingswijze burgergroepen
Betalingswijze militaire deelnemers

Certificaat

Deelnemers kunnen bij inschrijving een certificaat bestellen. De kosten hiervoor bedragen € 11,-. Normaal gesproken was het ook na de inschrijfperiode nog t/m 16 juli mogelijk om een certificaat aan te vragen in Mijn Vierdaagse. Vanwege de nog onduidelijke gevolgen van de coronacrisis voor de Vierdaagse, is dit voor nu echter uitgesteld totdat definitief vaststaat dat de Vierdaagse dit jaar plaats kan vinden. Uiterlijk eind april verwachten we hierover helderheid te kunnen verschaffen.

Indien je de Vierdaagse volbrengt, wordt het certificaat binnen enkele weken na de Vierdaagse per post toegestuurd. Als jouw deelname aan de Vierdaagse niet succesvol is, ontvang je geen certificaat. Het is in dat geval niet mogelijk om het betaalde bedrag te restitueren.

Klik hier voor een voorbeeld van een certificaat.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2020 © Vierdaagse