icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

De Vierdaagse in 2021

De 104de Vierdaagse vindt plaats van 20 t/m 23 juli 2021. De reglementen en de inschrijfprocedure zijn nog niet bekend. Dat heeft te maken met de coronacrisis en de maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij doen er alles aan om ons prachtige wandelevenement te organiseren, mogelijk wel met aanpassingen. Zodra er meer informatie is, laten we het je weten!

Beloningen

Zoals vele andere sportevenementen kent ook de Vierdaagse een beloningssysteem. Iedereen die de Vierdaagse volgens de reglementen volbrengt, komt in aanmerking voor een beloning. Iemand die voor de eerste keer succesvol deelneemt ontvangt het Vierdaagsekruis. Bij iedere volgende succesvolle deelname wordt of een cijfer of een andere variant van het Vierdaagsekruis als beloning uitgereikt. Daarnaast kan iedere deelnemer aan de Vierdaagse nog een certificaat bestellen.

Wist je dat het Vierdaagsekruis al sinds 1909 koninklijk erkend is en dus behoort tot de officiĆ«le Nederlandse onderscheidingen? Meer informatie over onze beloningen vind je hier.

Succesvolle deelname

Met een 'succesvolle deelname' bedoelen we een deelname op een reglementaire afstand (of hoger), waarbij de deelnemer als resultaat een Vierdaagsekruis of een cijfertje heeft ontvangen. Een eerdere deelname als begeleidend wandelaar of op een diploma-afstand telt niet mee als officiĆ«le deelname. Daarmee is natuurlijk niet gezegd dat het niet een mooie prestatie was die is geleverd. Indien gewenst kan de begeleidend wandelaar zelf een verzorgersmedaille nabestellen via de website van Praefero: praefero-store.nl.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2021 © Vierdaagse