icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Geen Vierdaagse in 2021

Met pijn in het hart hebben wij moeten besluiten dat de Vierdaagse dit jaar niet doorgaat. De coronapandemie en de bijkomende maatregelen maken het voor ons onmogelijk om de Vierdaagse in 2021 te organiseren zoals je dat van ons mag verwachten.

 

LEES MEER

Beloningen

Zoals vele andere sportevenementen kent ook de Vierdaagse een beloningssysteem. Iedereen die de Vierdaagse volgens de reglementen volbrengt, komt in aanmerking voor een beloning. Iemand die voor de eerste keer succesvol deelneemt ontvangt het Vierdaagsekruis. Bij iedere volgende succesvolle deelname wordt of een cijfer of een andere variant van het Vierdaagsekruis als beloning uitgereikt. Daarnaast kan iedere deelnemer aan de Vierdaagse nog een certificaat bestellen.

Wist je dat het Vierdaagsekruis al sinds 1909 koninklijk erkend is en dus behoort tot de officiĆ«le Nederlandse onderscheidingen? Meer informatie over onze beloningen vind je hier.

Succesvolle deelname

Met een 'succesvolle deelname' bedoelen we een deelname op een reglementaire afstand (of hoger), waarbij de deelnemer als resultaat een Vierdaagsekruis of een cijfertje heeft ontvangen. Een eerdere deelname als begeleidend wandelaar of op een diploma-afstand telt niet mee als officiĆ«le deelname. Daarmee is natuurlijk niet gezegd dat het niet een mooie prestatie was die is geleverd. Indien gewenst kan de begeleidend wandelaar zelf een verzorgersmedaille nabestellen via de website van Praefero: praefero-store.nl.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2021 © Vierdaagse