twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

f programmadoortocht kl

algemeen kl

f programmadoortocht kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Dinsdag 16 april 2019

Tweede kans voor 2.183 uitgelote deelnemers

Herinschrijving voor uitgelotenen

Op 12 april is de betaal- en annuleringstermijn gesloten. Door vervallen inschrijvingen en annuleringen is het mogelijk om een herinschrijving voor uitgelote burgerdeelnemers te laten plaatsvinden. Er zullen 2.183 startbewijzen opnieuw beschikbaar worden gesteld aan individueel ingeschreven burgerdeelnemers die zijn uitgeloot voor de 103de Vierdaagse.

Het totaal aantal inschrijvingen van Nederlandse militairen is niet significant onder de voor deze groep toegestane limiet van 1.972 gedaald. Er zal daarom geen herinschrijving plaatsvinden voor individueel ingeschreven Nederlandse militairen die zijn uitgeloot voor de 103de Vierdaagse.

Deelname aan de herinschrijving is bepaald middels een tijdens de loting willekeurig toegekend nummer. Burgerdeelnemers met lotingsnummer 1 t/m 2.197 mogen gebruik maken van de herinschrijving en krijgen daarmee de kans om alsnog aan de 103de Vierdaagse deel te nemen.
Als u bent uitgeloot, dan vindt u uw lotingsnummer in de e-mails die u op vrijdag 29 maart en dinsdag 16 april van ons heeft ontvangen.

De herinschrijving is open van dinsdag 23 april 10.00 uur tot vrijdag 26 april 17.00 uur.

Bent u uitgeloot voor de 103de Vierdaagse maar heeft u een hoger lotingsnummer dan hierboven genoemd? Dan is het voor u helaas niet mogelijk om deel te nemen aan de herinschrijving.
Heeft u niet aan de loting voor de 103de Vierdaagse deelgenomen? Dan is het voor u niet mogelijk om deel te nemen aan de herinschrijving.

Bent u uitgeloot voor de 103de Vierdaagse en komt u met uw lotingsnummer in aanmerking voor de herinschrijving, volg dan de volgende stappen:

Ga naar Mijn Vierdaagse en log in met uw registratienummer en wachtwoord.
Ga via het menu 'Mijn gegevens' naar de pagina 'Inschrijving 2019'.
Onderaan de pagina ‘Inschrijving 2019’ vindt u op dinsdag 23 april vanaf 10.00 uur een link naar de betaalmodule. Gebruik deze link om de betaling direct te voldoen.
Nadat u de betaling op deze wijze heeft voldaan, bent u ingeschreven en kunt u deelnemen aan de 103de Vierdaagse. U ontvangt hiervan een bevestiging van per e-mail.
Let op: het is niet mogelijk om uw herinschrijving te annuleren.

De herinschrijving zal sluiten op vrijdag 26 april 17.00 uur. De betaallink in Mijn Vierdaagse is na dit tijdstip niet meer te gebruiken. U kunt dan helaas niet meer deelnemen aan de herinschrijving en het is dan niet mogelijk om deel te nemen aan de 103de Vierdaagse.

Indien u nog verdere vragen heeft over de herinschrijving, neem dan contact op met de Centrale Administratie. Wij helpen u graag verder.

LOWA webshop 360x210

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse