twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

e organisatie kl

algemeen kl

e organisatie kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

De Vierdaagse organiseer je niet alleen!

Het is bijna onmogelijk de Vierdaagse te organiseren zonder de inzet van honderden vrijwilligers en de bijdrage van partners en sponsoren. Ruim 350 vrijwilligers, aangestuurd door het bestuur en de Hoofden van Dienst van Stichting DE 4DAAGSE, zorgen samen met enkele betaalde krachten voor die onvergetelijke wandelweek in juli.

Stichting DE 4DAAGSE wordt bij de organisatie van de Vierdaagse gesteund door drie belangrijke partners: Koninklijke Wandel Bond Nederland, Defensie en de gemeente Nijmegen. De Vierdaagse zou niet georganiseerd kunnen worden zonder de kennis en kunde die zij leveren.

Daarnaast weet Stichting DE 4DAAGSE zich gesteund door vele sponsoren die via diensten of een financiƫle bijdrage zorgen dat de Vierdaagse heeft kunnen groeien tot de grootste internationale wandelprestatietocht die het nu is. Klik hier voor een overzicht van u alle sponsoren van Stichting DE 4DAAGSE.

Ook zijn tijdens de Vierdaagse ook zo'n 700 vrijwilligers van het Rode Kruis (RK) en het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) in touw. Zonder de inzet van al deze mensen zou de Vierdaagse in zijn huidige vorm niet kunnen bestaan. Heeft u interesse om als vrijwilliger te werken bij het Nederlandse Rode Kruis? Bekijk dan dit filmpje of bezoek de website van het Rode Kruis voor meer informatie.

webshop

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse