twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

d aanmelden kl

algemeen kl

d aanmelden kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Aan- en afmeldprocedure voor individuele deelnemers start- en finishlocatie de Wedren

Aanmelddagen (zondag en maandag)

Een deelnemer meldt zich op zondag 14 juli of maandag 15 juli aan bij een van de bureaus behorende bij de afstand waar hij/zij voor heeft ingeschreven. Er zijn registratiebureaus voor de 30, 40 en 50 kilometer. De deelnemer kan zich aanmelden bij het bureau van zijn keuze (op de voor hem geldende afstand), bijvoorbeeld het bureau waar de kortste rij staat. Men krijgt hier op vertoon van de bevestiging de polsband en de controlekaart uitgereikt.

Om onderscheid te maken tussen de twee startgroepen voor de 30 en de 40 zijn zowel de bureaus van de 30km als de 40km in twee groepen verdeeld. Het verschil tussen deze bureaus wordt zichtbaar gemaakt door gebruik te maken van twee pictogrammen. De 30km en de 40km worden beide opgesplitst in ‘gladiool’ en ‘wandelschoen’. Op de bevestiging van inschrijving ziet u bij welke groep u ingedeeld bent en waar u zich op de aanmelddagen dient te melden.

Bezoek de pagina Deelnemers - Aanmelden voor meer informatie over de aanmelddagen op zondag en maandag. Bekijk hier de plattegrond van de Wedren.

gladiool wandelschoen

Wandeldagen (dinsdag t/m donderdag)

De deelnemers kunnen zich afmelden in het Julianapark bij een van de bureaus behorende bij hun afstand. De bordjes met de afstand in km zijn bevestigd aan de bureaus. Deelnemers kunnen zich verspreiden over verschillende bureaus en aansluiten in de kortste rij. Er wordt bij het afmelden op de wandeldagen geen onderscheid meer gemaakt tussen 'gladiool' en 'wandelschoen'.

Voor meer informatie over de start en de finish verwijzen we u door naar de pagina Deelnemers - Start & Finish.

Procedure uitreiking beloningen (vrijdag)

Op vrijdag 19 juli kunt u zich na het volbrengen van de 103de Vierdaagse afmelden en uw welverdiende beloning ophalen bij een van de bureaus van de afstand die u heeft gelopen. Boven de registratiebureaus hangen bordjes met de nummers van de beloningen die daar worden uitgereikt. Let op: bij het uitreiken van de beloningen bij de 30km en 40km zijn er op vrijdag geen symbolen 'wandelschoen' of 'gladiool' meer.

Onderstaand vindt u enkele voorbeelden:
Loopt u voor de eerste keer de 30km? Dan haalt u uw beloning op bij de bureaus van de 30km, beloning 1 t/m 6.
Loopt u voor de achtste keer de 40km? Dan haalt u de beloning op bij de bureaus van de 40km, beloning 4 t/m 8.
Loopt u voor de dertigste keer de 50km? Dan haalt u de beloning op bij de bureaus van de 50km, beloning 11 t/m 59.

Na afloop van de derde wandeldag ontvangt u deze plattegrond van de Wedren waarop vermeld staat waar u op vrijdag kunt afmelden en uw beloning kunt ophalen.

LOWA webshop 360x210

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse