icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

De Vierdaagse in 2021

De 104de Vierdaagse vindt plaats van 20 t/m 23 juli 2021. De reglementen en de inschrijfprocedure zijn nog niet bekend. Dat heeft te maken met de coronacrisis en de maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij doen er alles aan om ons prachtige wandelevenement te organiseren, mogelijk wel met aanpassingen. Zodra er meer informatie is, laten we het je weten!

Beloning nabestellen?

Als je een certificaat, vervangende medaille of medaillecijfer wil nabestellen, stuur dan een e-mail naar onze Centrale Administratie. Je kunt alleen certificaten nabestellen van de Vierdaagse 2008 of later. Klik hier voor een voorbeeld van een certificaat.

Als we vast hebben kunnen stellen dat je inderdaad recht hebt op de beloning, zullen wij het bedrag aangeven dat je aan ons kan overmaken. Het bedrag verschilt per type beloning. Het nabestellen van een certificaat kost €16.

Een verzorgersmedaille, een baton voor op een uniform of een miniatuurmedaille kun je bestellen via de website van Praefero, www.praefero-store.nl.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2021 © Vierdaagse