twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

algemeen kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Bevestiging scannen vanaf smartphone voor deelnemers op de 50km

In het kader van gemak en duurzaamheid is de mogelijkheid om de bevestiging niet te hoeven printen een steeds vaker geuite wens van zowel de deelnemers als de organisatie. Dit jaar start de Vierdaagse daarom een kleinschalige test met het scannen van de bevestiging vanaf smartphones onder de deelnemers op de 50km. Individuele deelnemers op de 50km kunnen bij elk registratiebureau van hun afstand zowel met een bevestiging op smartphone als met een bevestiging op papier aanmelden. Alle overige deelnemers kunnen alleen aanmelden met een bevestiging op papier.

Bij een positief verloop van de test zal het in 2020 ook voor deelnemers op de overige afstanden mogelijk zijn om de bevestiging op deze wijze te laten scannen.

Instructies

Voor het laten slagen van de test hebben we uw medewerking nodig. Als u er als deelnemer op de 50km voor kiest de bevestiging vanaf uw smartphone te laten scannen, bereid u dan goed voor en volg onderstaande instructies op als u zich aan komt melden op zondag of maandag. Op deze manier houden we de wachttijden zo kort mogelijk. Als u deze instructies niet opvolgt, kan de medewerker u vragen uit de rij te gaan en voorrang te verlenen aan andere deelnemers.

• Zorg ervoor dat u bij het aanmelden de bevestiging open heeft staan op uw telefoon. Als u geen pdf’s kunt openen op uw telefoon, download dan (gratis) Adobe Acrobat Reader via de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).
• Zorg ervoor dat de helderheid op uw telefoon zo hoog mogelijk is ingesteld.

NB: Het is voor deelnemers op de 50km niet verplicht om de bevestiging vanaf een smartphone te laten scannen. Als u het fijner vindt om uw bevestiging geprint mee te nemen naar de Wedren, dan is dat ook nog steeds mogelijk. U bent vrij om daarin zelf een keuze te maken.

LOWA webshop 360x210

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse