twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

algemeen kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Aan- en afmeldprocedure voor individuele deelnemers start- en finishlocatie de Wedren

Aanmelddagen (zondag en maandag)

Een deelnemer meldt zich aan bij een van de bureaus behorende bij de afstand waar hij/zij voor heeft ingeschreven. Er zijn registratiebureaus voor de 30, 40 en 50 kilometer. De deelnemer kan zich aanmelden bij het bureau van zijn keuze (op de voor hem geldende afstand), bijvoorbeeld het bureau waar de kortste rij staat. Men krijgt hier op vertoon van de bevestiging de polsband en de controlekaart uitgereikt.

Om onderscheid te maken tussen de twee startgroepen voor de 30 en de 40 zijn zowel de bureaus van de 30km als de 40km in twee groepen verdeeld. Het verschil tussen deze bureaus wordt zichtbaar gemaakt door gebruik te maken van twee pictogrammen. De 30km en de 40km worden beide opgesplitst in ‘gladiool’ en ‘wandelschoen’. Op de bevestiging van inschrijving ziet u bij welke groep u ingedeeld bent en waar u zich iedere dag af moet melden.

gladiool wandelschoen

Wandeldagen (dinsdag t/m vrijdag)

De deelnemers kunnen zich afmelden bij een van de bureaus behorende bij hun afstand ('30 Gladiool', '30 Wandelschoen', '40 Gladiool', '40 Wandelschoen' of '50 km') in het Julianapark. De bordjes met de afstand in km (en evt. het pictogram) zijn bevestigd aan de bureaus. Deelnemers kunnen zich verspreiden over verschillende bureaus en aansluiten in de kortste rij.

Bezoek de pagina Deelnemers - Aanmelden voor meer informatie over de aanmelddagen op zondag en maandag. Voor meer informatie over de start en de finish verwijzen we u door naar de pagina Deelnemers - Start & Finish.

Meedoen aan de Vierdaagse in 2019?
Check alle info over de inschrijving en reglementen.

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse