twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

algemeen kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Gewijzigde aan- en afmeldprocedure voor individuele deelnemers start- en finishlocatie de Wedren

Waarom?

Het aantal deelnemers dat zich tijdens de Vierdaagse dagelijks moet melden in het Julianapark is ruim 35.000. Deelnemers noemen het verkorten van de wachtrijen bij het finishen als een van de grootste verbeterpunten. De redenen voor het ontstaan van een wachtrij zijn zeer divers en in de afgelopen jaren is er door middel van kleine wijzigingen al getracht daar verandering in te brengen. Komend jaar willen we door middel van een nieuwe werkwijze proberen de drukte bij het finishen beter te spreiden over alle bureaus en zo de wachttijden minimaal te maken.

Wat gaat er wijzigen?

Tot en met vorig jaar was het zo dat elke deelnemer zich moest melden bij een specifiek bureau, bijvoorbeeld 30A, 40D of 50F. Aan- en afmelden was alleen mogelijk bij het bureau dat, door middel van het loopnummer, aan de deelnemer was toebedeeld. Bij de nieuwe procedure voor de 101ste Vierdaagse komt het erop neer dat de bureaunummers zullen verdwijnen en dat een deelnemer zich af kan melden bij een van de bureaus van de afstand 30km, 40km of 50km. Niet meer bij een specifiek bureau (op basis van uw loopnummer), maar bij het bureau (van de te lopen afstand) van uw keuze, bijvoorbeeld het bureau waar de kortste rij staat.

Aanmelddagen (zondag en maandag)

Een deelnemer meldt zich aan op de afstand waar hij/zij voor heeft ingeschreven. Er zijn registratiebureaus voor de 30, 40 en 50 kilometer. De deelnemer kan zich aanmelden bij het bureau van zijn keuze (op de voor hem geldende afstand). Men krijgt hier op vertoon van de bevestiging de polsband en de controlekaart uitgereikt. Om onderscheid te maken tussen de twee startgroepen voor de 30 en de 40 zijn zowel de bureaus van de 30km als de 40km in twee groepen verdeeld. Het verschil tussen deze bureaus wordt zichtbaar gemaakt door gebruik te maken van twee pictogrammen. De 30km en de 40km worden beide opgesplitst in ‘gladiool’ en ‘wandelschoen’. Op de bevestiging van inschrijving ziet u bij welke groep u ingedeeld bent en waar u zich iedere dag af moet melden.

gladiool wandelschoen

Wandeldagen (dinsdag t/m vrijdag)

De deelnemers kunnen zich afmelden bij een van de bureaus behorende bij hun afstand ('30 Gladiool', '30 Wandelschoen', '40 Gladiool', '40 Wandelschoen' of '50 km') in het Julianapark. De bordjes met de afstand in km (en evt. het pictogram) zijn bevestigd aan de bureaus. Deelnemers kunnen zich verspreiden over verschillende bureaus en aansluiten in de kortste rij.

Bezoek de pagina Deelnemers - Aanmelden voor meer informatie over de aanmelddagen op zondag en maandag. Voor meer informatie over de start en de finish verwijzen we u door naar de pagina Deelnemers - Start & Finish.

webshop banner

Disclaimer | Cookies | 2018 © Vierdaagse