icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Aan- en afmeldprocedure voor individuele deelnemers start- en finishlocatie de Wedren

Aanmelddagen (zondag en maandag)

Een deelnemer meldt zich op zondag 19 juli of maandag 20 juli aan bij een van de bureaus behorende bij de afstand waar hij/zij voor heeft ingeschreven. Er zijn registratiebureaus voor de 30, 40 en 50 kilometer. De deelnemer kan zich aanmelden bij het bureau van zijn keuze (op de voor hem geldende afstand), bijvoorbeeld het bureau waar de kortste rij staat. Men krijgt hier op vertoon van je ticket de polsband en de controlekaart uitgereikt.

Om onderscheid te maken tussen de twee startgroepen voor de 30 en de 40 zijn zowel de bureaus van de 30km als de 40km in twee groepen verdeeld. Het verschil tussen deze bureaus wordt zichtbaar gemaakt door gebruik te maken van twee pictogrammen. De 30km en de 40km worden beide opgesplitst in ‘gladiool’ en ‘wandelschoen’. Op je ticket zie je bij welke groep je ingedeeld bent en waar je je op de aanmelddagen dient te melden.

Bezoek de pagina Deelnemers - Aanmelden voor meer informatie over de aanmelddagen op zondag en maandag. Bekijk hier de plattegrond van de Wedren.

gladiool wandelschoen

Wandeldagen (dinsdag t/m donderdag)

De deelnemers kunnen zich afmelden in het Julianapark bij een van de bureaus behorende bij hun afstand. De bordjes met de afstand in kilometers zijn bevestigd aan de bureaus. Deelnemers kunnen zich verspreiden over verschillende bureaus en aansluiten in de kortste rij. Er wordt bij het afmelden op de wandeldagen geen onderscheid meer gemaakt tussen 'gladiool' en 'wandelschoen'.

Voor meer informatie over de start en de finish verwijzen we je door naar de pagina Deelnemers - Start & Finish.

Procedure uitreiking beloningen (vrijdag)

Op vrijdag 24 juli kun je je na het volbrengen van de 104de Vierdaagse afmelden en je welverdiende beloning ophalen bij een van de bureaus van de afstand die je hebt gelopen. Boven de registratiebureaus hangen bordjes met de nummers van de beloningen die daar worden uitgereikt. Let op: bij het uitreiken van de beloningen bij de 30km en 40km zijn er op vrijdag geen symbolen 'wandelschoen' of 'gladiool' meer.

Enkele voorbeelden:
Loop je voor de eerste keer de 30km? Dan haal je jouw beloning op bij de bureaus van de 30km, beloning 1 t/m 6.
Loop je voor de achtste keer de 40km? Dan haal je de beloning op bij de bureaus van de 40km, beloning 4 t/m 8.
Loop je voor de dertigste keer de 50km? Dan haal je de beloning op bij de bureaus van de 50km, beloning 11 t/m 59.

Na afloop van de derde wandeldag ontvang je een plattegrond van de Wedren waarop vermeld staat waar je op vrijdag kunt afmelden en je beloning kunt ophalen.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2020 © Vierdaagse