twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

mee inschrijven kl

algemeen kl

mee inschrijven kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Inschrijving burgergroepen in 2019

De inschrijving voor de 103de Vierdaagse is sinds 22 maart 17.00 uur gesloten. Als u niet staat ingeschreven, is deelnemen aan de Vierdaagse dit jaar niet meer mogelijk. Mocht u graag volgend jaar willen deelnemen: begin januari 2019 zal de volledige regelgeving en de inschrijfprocedure voor de 104de Vierdaagse op de website bekend gemaakt worden.

Een groep bestaat uit minimaal 11 en maximaal 41 deelnemers. Alle leden van de groep lopen, als groep herkenbaar gekleed in uniform tenue, op alle wandeldagen in groepsverband samen op dezelfde afstand. In het Reglement voor burgergroepen kunt u meer informatie vinden over de inschrijving en aan welke voorwaarden een groep moet voldoen om deel te nemen aan de Vierdaagse.

Voor informatie over de betaling en bevestiging van de groepsinschrijving gaat u naar de pagina Betalen en Bevestigen.

Indien u op de hoogte bent van de reglementen en de inschrijfprocedure, kunt u vanaf maandag 4 februari (10.00 uur) t/m vrijdag 22 maart (17.00 uur) via de blauwe button met de tekst 'Start uw inschrijving hier' op onze website naar de inschrijfmodule.

Wijzigen van de groepsinschrijving

Groepen die al (gedeeltelijk) zijn ingeschreven, kunnen via de inschrijfmodule tot en met 22 maart wijzigingen aanbrengen. Na sluiting van de inschrijfperiode kunnen tot en met 30 juni 2019 wijzigingen doorgegeven worden via een e-mail aan de Centrale Administratie o.v.v. de groepsnaam, naam en registratienummer van de contactpersoon.

LOWA webshop 360x210

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse