icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Inschrijfprocedure burgergroepen in 2020

De inschrijving voor burgergroepen vindt plaats van maandag 3 februari (10.00 uur) tot en met vrijdag 27 maart (17.00 uur). Inschrijven voor de Vierdaagse doe je online. Tijdens de inschrijfperiode vind je op deze website een link naar de online inschrijfmodule.

Groepen zijn gevrijwaard van loting. Wel dient de groep bij sluiting van de inschrijving op 27 maart uit minimaal 11 deelnemers te bestaan. Het niet voldoen aan het minimum van 11 deelnemers geldt als ontbindende voorwaarde voor de inschrijving van alle deelnemers in de groep. Het maximale aantal deelnemers in een burgergroep is 41.

Alle leden van de groep lopen, als groep herkenbaar gekleed in uniform tenue, op alle wandeldagen in groepsverband samen op dezelfde afstand. Elke groep heeft een contactpersoon die voor de organisatie fungeert als aanspreekpunt.

In het Reglement voor burgergroepen kun je meer informatie vinden over de inschrijving en aan welke voorwaarden een groep moet voldoen om deel te nemen aan de Vierdaagse. Voor informatie over de betaling van de groepsinschrijving ga je naar de pagina Betalen & Bevestigen.

Wijzigen van de groepsinschrijving

Groepen die al (gedeeltelijk) zijn ingeschreven, kunnen via de inschrijfmodule tot en met 27 maart wijzigingen aanbrengen. Na sluiting van de inschrijfperiode kunnen tot en met 30 juni 2020 wijzigingen doorgegeven worden via een e-mail aan de Centrale Administratie o.v.v. de groepsnaam, naam en registratienummer van de contactpersoon.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2020 © Vierdaagse