icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Inschrijfprocedure militaire deelnemers in 2020

Sinds vrijdag 27 maart 17.00 uur is de inschrijving voor de 104de Vierdaagse gesloten. Tijdens de inschrijfperiode is de voor Nederlandse militairen geldende limiet van 1.950 inschrijvingen overschreden. Omdat er door geannuleerde startbewijzen van burgerdeelnemers echter voldoende startbewijzen beschikbaar zijn, is er besloten geen loting plaats te laten vinden. Alle deelnemers die nog niet verzekerd waren van deelname krijgen hierover persoonlijk bericht.

Individuele militaire deelnemers kunnen bij inschrijving aangeven of ze gebruik willen maken van overnachting en verzorging op Kamp Heumensoord. Detachementen zijn verplicht te overnachten op Heumensoord. Vragen over het verblijf en de verzorging op Heumensoord kun je richten aan [email protected].

Nederlandse militairen

Van de 6.000 startbewijzen voor militairen zijn 1.950 startbewijzen gereserveerd voor Nederlandse militairen. Wanneer het aantal inschrijvingen dit maximum overschrijdt, dan zal op 3 april een loting plaatsvinden onder de Nederlandse militairen die individueel ingeschreven staan voor beloning 1 t/m 5. Meer uitgebreide info over de lotingsprocedure vind je op de pagina Loting.

Detachementen zijn gevrijwaard van loting. Wel dient het detachement bij sluiting van de inschrijving op 27 maart uit minimaal 11 deelnemers te bestaan. Het niet voldoen aan het minimum van 11 deelnemers geldt als ontbindende voorwaarde voor de inschrijving van alle deelnemers in het detachement.

Informatie over de inschrijving, loting en deelname als militair kun je vinden in het Reglement voor militaire deelnemers. Voor Nederlandse militaire deelnemers is naast de reglementen van Stichting DE 4DAAGSE ook de regeling VS2-1100 van toepassing. Lees deze documenten, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

In 2020 hoef je als Nederlands militair deelnemer niet zelf je inschrijfgeld te betalen. Ga naar de pagina Betalen & Bevestigen voor meer informatie.

Wijzigen van de inschrijving

Individuele militairen kunnen tot 16 juli wijzigingen aanbrengen in hun inschrijving. Verblijf op Heumensoord bijboeken kan van 6 tot en met 17 april via Mijn Vierdaagse.

Detachementen die al (gedeeltelijk) zijn ingeschreven, kunnen via de inschrijfmodule tot en met 27 maart wijzigingen aanbrengen volgens de regels van het Reglement voor militaire deelnemers. Na sluiting van de inschrijfperiode kunnen tot 30 juni 2020 (24.00 uur) wijzigingen doorgegeven worden via een e-mail aan de Centrale Administratie o.v.v. de detachementsnaam, naam en registratienummer van de contactpersoon.

Buitenlandse militairen

Buitenlandse militaire deelnemers die behoren tot een van de volgende landen kunnen zich voor deelname aan de Vierdaagse melden bij de contactpersoon van deze militaire delegatie:

Canada: Dianne Groulx - [email protected]
Duitsland: [email protected]
Denemarken: Carsten H. Nielsen - [email protected]
Finland: Caspar von Walzel - [email protected]
Frankrijk: Thierry Darney - [email protected]
Noorwegen: Ståle Sandholt - [email protected]
Verenigde Staten: Michael Walley - [email protected]
Verenigd Koninkrijk: [email protected]
Zweden: Renée Björnö - [email protected]
Zwitserland: Clément Benoît - [email protected]

Militaire deelnemers die niet tot een van de bovenstaande landen behoren kunnen zich voor de Vierdaagse inschrijven via de inschrijfmodule op deze website.

Internationale teams

Het inschrijven van een internationaal team verloopt niet via de Nederlandse inschrijfmodule, maar via de Engelstalige inschrijfmodule voor Small Contingents.

Veteranen

Gewezen militairen met erkende veteranenstatus kunnen individueel of in detachementsverband gebruik maken van een militair startbewijs. Detachementen starten verplicht op Kamp Heumensoord en individuele deelnemers mogen kiezen uit startlocatie Kamp Heumensoord of de Wedren. Veteranen die geen gebruik maken van een militair startbewijs kunnen ook geen gebruik maken van de faciliteiten van Kamp Heumensoord.

Burgermedewerkers Defensie

Burgermedewerkers van Defensie kunnen individueel inschrijven met een militair startbewijs. Zij maken dan gebruik van de faciliteiten van CVM (Centrale Verzorging Militairen), maar starten verplicht vanaf de Wedren. Burgermedewerkers die geen gebruik maken van een militair startbewijs kunnen ook geen gebruik maken van de faciliteiten van Kamp Heumensoord.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2020 © Vierdaagse