twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

mee inschrijven kl

v vrijwilligers kl

algemeen kl

mee inschrijven kl

v vrijwilligers kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Inschrijving voor individuele burgerdeelnemers

De inschrijving voor individuele deelnemers vindt plaats van maandag 4 februari (10.00 uur) tot en met vrijdag 22 maart (17.00 uur).

De inschrijflimiet voor de 103de Vierdaagse is bepaald op 47.000. Wanneer na sluiting van de inschrijfperiode blijkt dat er meer dan 47.000 inschrijvingen zijn, vindt er een loting plaats. Meer informatie over het hoe en wanneer van de loting vindt u op de pagina Loting en in het Limiteringsprotocol.

Op de pagina Afstanden & Beloningen kunt u aan de hand van de leeftijdstabel zien voor welke afstand u mag inschrijven. Op de pagina Betalen & Bevestigen vindt u informatie over het inschrijfgeld, de wijze van betalen en wanneer u een definitieve bevestiging van uw inschrijving kunt verwachten.

Nadat u zich op de hoogte heeft gesteld van de reglementen en de inschrijfprocedure, kunt u gedurende de inschrijfperiode via de blauwe button met de tekst 'Start uw inschrijving hier' op onze website naar de inschrijfmodule.

Wijzigen van uw inschrijving

Via Mijn Vierdaagse kunt u wijzigingen in uw contactgegevens aanbrengen of tot en met donderdag 11 juli kosteloos uw afstand wijzigen. Na deze datum is een afstandswijziging alleen mogelijk op zondag 14 of maandag 15 juli bij de Centrale Administratie op de Wedren tegen contante betaling van € 15,-. Op de pagina Afstanden & Beloningen kunt u aan de hand van de leeftijdstabel zien op welke afstanden u mag deelnemen.

Inschrijven voor 12-15 jarigen

Debutanten die geboren zijn in 2004, 2005, 2006 of 2007 zijn gevrijwaard van loting, op voorwaarde dat het geboortejaar door de Centrale Administratie kan worden geverifieerd middels een ID-check. Deelnemers die in deze categorie vallen, hebben de mogelijkheid om na hun inschrijving een digitale kopie van het identiteitsbewijs te uploaden in Mijn Vierdaagse (bij ‘Mijn gegevens’). Na goedkeuring van het ID-bewijs wordt een e-mail verstuurd met daarin een betaallink. Op het moment dat er betaald is, is de inschrijving voltooid en is de deelnemer verzekerd van deelname. Als de inschrijving niet voor 22 maart 17.00 uur wordt afgerond met een online betaling, doet de 12-15 jarige debutant alsnog mee aan een eventuele loting.

Begeleider toevoegen

Ouders/begeleiders van kinderen die dit jaar 12, 13, 14 of 15 worden, mogen hun kind begeleiden op een niet-reglementaire afstand. Aan de inschrijving van het kind kan via Mijn Vierdaagse één begeleider toegevoegd worden. Dit is mogelijk van 1 april tot en met 11 juli 2019. De begeleider ontvangt geen beloning. In de Regeling meewandelend begeleider bij jeugdigen (2018) vindt u de informatie waar een begeleider aan dient te voldoen.

Kijk vanaf 1 april bij Mijn Vierdaagse bij ‘Inschrijving 2019’ en klik op ‘Begeleider toevoegen’. De kosten voor het toevoegen van een meewandelend begeleider zijn € 32,50, die u direct via iDEAL dient te betalen.

Meedoen aan de Vierdaagse in 2019?
Check alle info over de inschrijving en reglementen.

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse