icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Inschrijfprocedure individuele burgerdeelnemers in 2020

Sinds vrijdag 27 maart 17.00 uur is de inschrijving voor de 104de Vierdaagse gesloten. Na het controleren van de inschrijvingen blijkt dat het definitieve aantal inschrijvingen de limiet niet heeft overschreden. Er hoeft dus geen loting plaats te vinden. Alle deelnemers die nog niet verzekerd waren van deelname krijgen hierover persoonlijk bericht.

De inschrijflimiet voor de 104de Vierdaagse is bepaald op 49.000. Wanneer na sluiting van de inschrijfperiode blijkt dat er meer dan 49.000 inschrijvingen zijn, vindt er op vrijdag 3 april een loting plaats. Als je eerder succesvol aan de Vierdaagse hebt deelgenomen ben je verzekerd van deelname en hoef je niet mee te doen aan de loting. Doe je voor het eerst mee aan de Vierdaagse? Dan is er een kans dat je mee moet doen aan een loting. Meer informatie over de lotingsprocedure vind je op de pagina Loting en in het Limiteringsprotocol.

Op de pagina Afstanden kun je aan de hand van de leeftijdstabel zien voor welke afstand jij mag inschrijven. Op de pagina Betalen & Bevestigen vind je informatie over het inschrijfgeld, de wijze van betalen en wanneer je je ticket kunt verwachten.

Wijzigen van je inschrijving

Via Mijn Vierdaagse kun je zelf wijzigingen in je contactgegevens aanbrengen of tot en met donderdag 16 juli kosteloos je afstand wijzigen. Na deze datum is een afstandswijziging alleen mogelijk op zondag 19 of maandag 20 juli bij de Centrale Administratie op de Wedren tegen contante betaling van € 15,-. Op de pagina Afstanden kun je aan de hand van de leeftijdstabel zien op welke afstanden jij mag deelnemen.

Meedoen-regeling 2020

Woon je in de Gemeente Nijmegen en wil je voor de Vierdaagse inschrijven in het kader van van de Meedoen-regeling 2020? Dan schrijf je niet in via de inschrijfmodule, maar via een separaat inschrijfformulier. Klik voor meer informatie.

Inschrijven voor 12-15 jarigen

Debutanten die geboren zijn in 2005, 2006, 2007 of 2008 zijn gevrijwaard van loting, op voorwaarde dat het geboortejaar door de Centrale Administratie kan worden geverifieerd middels een ID-check. Deelnemers die in deze categorie vallen, hebben de mogelijkheid om bij hun inschrijving een digitale kopie van het identiteitsbewijs te uploaden (of eventueel later nog in Mijn Vierdaagse). Nadat het ID-bewijs is goedgekeurd, ontvang je van ons een e-mail en kun je in Mijn Vierdaagse de betaling afronden. Op het moment dat er betaald is, is de inschrijving voltooid en is de deelnemer verzekerd van deelname. Als de inschrijving niet voor 27 maart 17.00 uur wordt afgerond met een online betaling, doet de 12-15 jarige debutant alsnog mee aan een eventuele loting.

Begeleider toevoegen

Ouders/begeleiders van kinderen die dit jaar 12, 13, 14 of 15 worden, mogen hun kind begeleiden op een niet-reglementaire afstand. Aan de inschrijving van het kind kan via Mijn Vierdaagse één begeleider toegevoegd worden. De begeleider ontvangt geen beloning. In de Regeling meewandelend begeleider bij jeugdigen (2020) vind je de informatie waar een begeleider aan dient te voldoen.

De kosten voor het toevoegen van een meewandelend begeleider zijn € 37,50, die je direct via iDEAL dient te betalen. Het toevoegen van een begeleider aan de inschrijving van een kind is optioneel, niet verplicht. Een kind mag ook zonder begeleiding deelnemen aan de Vierdaagse.

Normaal gesproken was het vanaf 6 april mogelijk geweest om via Mijn Vierdaagse een begeleider toe te voegen aan de inschrijving van het kind. Vanwege de nog onduidelijke gevolgen van de coronacrisis voor de Vierdaagse, is dit voor nu echter uitgesteld totdat definitief vaststaat dat de Vierdaagse dit jaar plaats kan vinden. Uiterlijk eind april verwachten we hierover helderheid te kunnen verschaffen. 

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2020 © Vierdaagse