twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

mee betalenbevestigen kl

algemeen kl

mee betalenbevestigen kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Betalen en bevestigen - militaire deelnemers

Stichting DE 4DAAGSE verzorgt namens Defensie voor de militaire deelnemers de inschrijving en betaling voor de Vierdaagse en voor huisvesting op kamp Heumensoord. Defensie is verantwoordelijk voor de faciliteiten CVM. Vragen hierover kunt u richten aan [email protected].

Voor vragen over inschrijven en betalen kunt u terecht bij de Centrale Administratie van Stichting DE 4DAAGSE.

Inschrijfgeld Vierdaagse en faciliteiten CVM

Het inschrijfgeld voor de 103de Vierdaagse is € 84,-. Indien gewenst kunt u bij inschrijven een certificaat (€ 10,-) bestellen. Kosten voor faciliteiten CVM - huisvesting op kamp Heumensoord en verzorging op de verzorgingsposten - is voor Nederlandse militairen € 60,-. Informatie over verblijf op kamp Heumensoord vindt u in de regeling VS2-1100

Betalen en bevestigen - individuele militaire deelnemers

Individuele militaire deelnemers die verzekerd zijn van deelname - zie Reglement voor militaire deelnemers - betalen het inschrijfgeld direct bij inschrijving via de inschrijfmodule op deze website.

Individuele militaire deelnemers die nog niet verzekerd zijn van deelname en de uitslag van de eventuele loting af moeten wachten, krijgen - wanneer ze ingeloot zijn - per e-mail een betaallink toegestuurd. Bent u ingeloot, dan kunt u tot uiterlijk 12 april 17.00 uur betalen. Daarna vervalt de inschrijving.
Deelnemers woonachtig in Nederland betalen via iDEAL, deelnemers woonachtig in het buitenland betalen via creditcard (of eventuele andere betaalmogelijkheden, afhankelijk van het land). Wanneer u de betaalprocedure niet afrondt voor 12 april 17.00 uur, vervalt uw inschrijving.

In het Reglement voor militaire deelnemers kunt u meer informatie vinden over de inschrijving en aan welke voorwaarden u moet voldoen om als militair deel te nemen aan de Vierdaagse.

Bevestiging van uw inschrijving

Een aantal weken na inschrijving en betaling staat de bevestiging van uw inschrijving in Mijn Vierdaagse. Deze bevestiging neemt u mee voor de aanmelding in Nijmegen.

Annuleren - individuele militaire deelnemers

Individuele deelnemers kunnen hun inschrijving schriftelijk (per e-mail of post) annuleren. Tot en met 12 april wordt - na aftrek van € 12,50 administratiekosten - het betaalde inschrijfgeld geretourneerd. Na deze datum is het niet meer mogelijk om inschrijfgeld terug te krijgen.

Betalen en bevestigen - detachementen

De inschrijving voor de 103de Vierdaagse sluit op 22 maart (17.00 uur). Het aantal personen dat op dat moment in het detachement ingeschreven staat, is bepalend voor de hoogte van het inschrijfgeld van het detachement. Een week na sluiting van de inschrijfperiode staat de factuur voor de inschrijving in Mijn Vierdaagse; de factuur dient uiterlijk 12 april betaald te zijn. Zorg dus dat u bij sluiting van de inschrijfperiode beschikt over voldoende saldo om de inschrijving van uw detachement te kunnen betalen. Het niet (tijdig en volledig) betalen van het inschrijfgeld geldt als ontbindende voorwaarde voor de inschrijving van alle deelnemers in uw detachement.

Na ontvangst van het inschrijfgeld is de bevestiging van inschrijving te vinden in Mijn Vierdaagse. Deze dient de contactpersoon mee te nemen naar Heumensoord voor de aanmelding op maandag.

LOWA webshop 360x210

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse