icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Betaling Nederlandse militaire deelnemers

Stichting DE 4DAAGSE verzorgt namens het Ministerie van Defensie voor de militaire deelnemers de inschrijving voor de Vierdaagse en voor huisvesting op kamp Heumensoord. Defensie is verantwoordelijk voor de faciliteiten CVM. Vragen hierover kun je richten aan [email protected]

In het Reglement voor militaire deelnemers kun je meer informatie vinden over de inschrijving en aan welke voorwaarden je moet voldoen om als militair deel te nemen aan de Vierdaagse. Bij verdere vragen over de inschrijving kun je terecht bij de Centrale Administratie van Stichting DE 4DAAGSE.

Inschrijfgeld Vierdaagse en faciliteiten CVM

Het inschrijfgeld voor de 104de Vierdaagse is € 100,-. Indien gewenst kun je bij inschrijven een certificaat (€ 11,-) bestellen. Kosten voor faciliteiten CVM - huisvesting op kamp Heumensoord en verzorging op de verzorgingsposten - is voor Nederlandse militairen € 60,-. Informatie over verblijf op kamp Heumensoord vind je in de regeling VS2-1100.

Let op: Nederlandse militaire deelnemers die voor hun inschrijving toestemming hebben gekregen van hun commandant, hoeven per 2020 niet meer zelf voor hun inschrijving, certificaat en verblijf op Heumensoord te betalen. Alle inschrijfgelden van Nederlandse militaire deelnemers worden, na afloop van de inschrijfperiode, door Stichting DE 4DAAGSE gefactureerd aan het Ministerie van Defensie. 

Wil je na 16 juli nog een certificaat bestellen, dan dien je deze kosten (€16,-) wel zelf te voldoen. Neem hiervoor contact op met de Centrale Administratie.

Ticket

Enkele weken na sluiting van de inschrijfperiode vind je je ticket in Mijn Vierdaagse. Dit ticket geldt als bevestiging van de inschrijving en is nodig voor het aanmelden.

Annuleren 

Vanwege de coronacrisis heeft de organisatie moeten besluiten per 31 maart en met terugwerkende kracht artikel 13 uit het Limiteringsprotocol buiten werking stellen. Concreet houdt dit in dat er op dit moment geen annuleringen meer worden verwerkt. Lees meer…

De inschrijving van een detachement kan na 27 maart niet meer worden geannuleerd. Wel kunnen eventuele wijzigingen nog tot en met 30 juni 2020 worden doorgegeven via een e-mail aan de Centrale Administratie o.v.v. de detachementsnaam, naam en registratienummer van de contactpersoon.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2020 © Vierdaagse