icon search

Taal / language:

icon search

Taal / language:

Betaling burgergroepen

Betalen voor de groep

De inschrijving voor de 104de Vierdaagse begint op maandag 3 februari (10.00 uur) en sluit op vrijdag 27 maart (17.00 uur). Het aantal personen dat op het moment van sluiting in de groep ingeschreven staat, is bepalend voor de hoogte van het inschrijfgeld van de groep.

De factuur voor de groepsinschrijving staat vanaf een week na sluiting van de inschrijvingsperiode in Mijn Vierdaagse. Deze factuur dient uiterlijk 17 april 17.00 uur betaald te zijn. Zorg dus dat je bij sluiting van de inschrijfperiode beschikt over voldoende saldo om de inschrijving van jouw groep te kunnen betalen. Het niet (tijdig en volledig) betalen van het inschrijfgeld geldt als ontbindende voorwaarde voor de inschrijving van alle deelnemers in je groep.

Ticket

Na ontvangst van het inschrijfgeld kan de contactpersoon van de groep het ticket downloaden in Mijn Vierdaagse. Dit ticket geldt als bevestiging van de inschrijving en is nodig voor het aanmelden op zondag of maandag.

Annuleren

Na 27 maart kan een groepsinschrijving niet meer worden geannuleerd. Wel kunnen eventuele wijzigingen nog tot en met 30 juni 2020 worden doorgegeven via een e-mail aan de Centrale Administratie o.v.v. de groepsnaam, naam en registratienummer van de contactpersoon.

webshop 300x250

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Disclaimer | Cookies | 2020 © Vierdaagse