twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

mee betalenbevestigen kl

algemeen kl

mee betalenbevestigen kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Betalen en bevestigen - individuele burgers

Betalen van uw inschrijving

Individuele deelnemers die verzekerd zijn van deelname (zie Limiteringsprotocol) betalen het inschrijfgeld direct bij inschrijving via de inschrijfmodule op deze website.

Deelnemers die nog niet verzekerd zijn van deelname en de uitslag van de loting af moeten wachten, krijgen - wanneer ze ingeloot zijn - per e-mail een betaallink toegestuurd. Bent u ingeloot, dan kunt u tot uiterlijk 12 april 17.00 uur betalen. Daarna vervalt de inschrijving.

Deelnemers woonachtig in Nederland betalen via iDEAL, deelnemers woonachtig in het buitenland betalen via creditcard (of eventuele andere betaalmogelijkheden, afhankelijk van het land). Wanneer u de betaalprocedure onderbreekt, vervalt ook uw inschrijving.

Bevestiging van uw inschrijving

Enkele weken na ontvangst van uw inschrijving en betaling staat de definitieve bevestiging van uw inschrijving in Mijn Vierdaagse. Deze bevestiging heeft u nodig voor het aanmelden op zondag of maandag.

Annuleren van uw inschrijving

Individuele deelnemers kunnen tot en met 12 april hun inschrijving schriftelijk (per e-mail of post) annuleren. Vermeld bij uw annuleringsverzoek uw contactgegevens, registratienummer en (indien u al inschrijfgeld betaald heeft) ook uw bankgegevens (IBAN, naam van rekeninghouder en plaats). Tot en met 12 april wordt (na aftrek van € 12,50 administratiekosten) het betaalde inschrijfgeld geretourneerd. Na deze datum is het niet meer mogelijk om inschrijfgeld terug te krijgen.

Als u na 12 april moet besluiten dat u toch niet deel kunt nemen aan de Vierdaagse, dan hoeft u ons daarvan niet op de hoogte te stellen. Indien u zich niet op de aanmelddagen heeft aangemeld, wordt automatisch in onze administratie genoteerd dat u dit jaar niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan de Vierdaagse.

LOWA webshop 360x210

Disclaimer | Cookies | 2019 © Vierdaagse