Inschrijven als militair detachement

Wat leuk dat je mee wil doen aan de 4Daagse! De 106de 4Daagse vindt plaats van 16 tot en met 19 juli 2024. Inschrijven voor de 4Daagse doe je online. Tijdens de inschrijfperiode vind je op deze pagina een link naar de inschrijfmodule. We laten je ruim van tevoren weten wanneer de inschrijving opent en hoe de inschrijfprocedure eruit zal gaan zien. Als er meer bekend is over de inschrijving voor de 4Daagse in 2024, dan vind je daarover alle informatie op deze pagina.

Buitenlandse militaire deelnemers

Ben jij geen Nederlandse militair? Dan kan het zo zijn dat voor jou een andere inschrijfprocedure geldt. Check de Engelse pagina voor meer info over de inschrijving van detachementen uit delegatielanden en Small Contingents.

Meer info

Om individueel deel te mogen nemen als militair, stelt Defensie als voorwaarde dat je in het jaar van deelname 26 jaar of ouder dient te worden. Voor deelname in een detachement geldt deze leeftijdsbeperking niet. Kijk voor meer informatie in de VS2-1100.

Alle detachementen lopen verplicht de militaire 40km-route die start vanaf Heumensoord. Afhankelijk van je leeftijd en geslacht loop je deze route met of zonder 10 kilo aan bepakking. Hier lees je meer over op de pagina Afstanden.

Aftellen tot de 106ᵈᵉ editie van de 4Daagse