Geen loting in 2022!

Ieder jaar bepalen we hoeveel wandelaars maximaal mee kunnen doen aan de 4Daagse. In 2022 zijn er 49.000 plekken beschikbaar. Omdat de inschrijflimiet niet is gehaald, vindt er geen loting plaats. 

Na-inschrijving

Wanneer je inschrijft tijdens de na-inschrijving, ontvang je direct een betaallink. Heb je betaald? Dan ben je verzekerd van deelname. Geen loting dus!

Meer info

Nee. Als je in 2020 je inschrijving hebt geannuleerd en je het volledige inschrijfgeld (min administratiekosten) van ons retour hebt ontvangen, ben je niet verzekerd van deelname. Je zal de uitslag van de loting op maandag 4 april af moeten wachten.

In 2020 is de 4Daagse vanwege de coronapandemie afgelast. Alle deelnemers die op dat moment stonden ingeschreven, hebben het grootste gedeelte van hun inschrijfgeld teruggekregen. Uiteindelijk heeft iedereen een bedrag van €27,50 betaald. Heb jij in 2020 dit bedrag betaald, dan ben je in 2022 verzekerd van deelname. Let op: je moet je dit jaar wel opnieuw inschrijven met je bestaande registratienummer en het voor dit jaar geldende inschrijfgeld voldoen. Inschrijven en betalen is mogelijk van 14 februari tot 25 maart.

Met een 'succesvolle deelname' bedoelen we een deelname op een reglementaire afstand (of hoger), waarbij de deelnemer als resultaat een 4Daagsekruis of een cijfertje heeft ontvangen. Een eerdere deelname als begeleidend wandelaar telt niet mee als officiële deelname.

Stond jij in 2020 ingeschreven voor Via Vierdaagse en heb je betaald? Dan ben je verzekerd van deelname aan de 104de 4Daagse en hoef je niet mee te doen aan de loting. Je kan er zelf voor kiezen of je weer via het trainingsprogramma van Via Vierdaagse in wil schrijven of dat je je direct voor de 4Daagse in wil schrijven via deze website. Denk er wel aan dat je je (op tijd) inschrijft met je bestaande registratienummer!

Via Vierdaagse-deelnemers hoeven niet mee te doen aan de loting. Via Vierdaagse biedt debutanten de mogelijkheid om onder professionele begeleiding te trainen voor deelname aan de 4Daagse. Het startbewijs voor de 4Daagse is inbegrepen, zodat er niet voor niets wordt getraind.

Via Vierdaagse wordt georganiseerd door Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN), niet door Stichting DE 4DAAGSE. Heb je vragen over Via Vierdaagse, neem dan contact op met KWbN via info@viavierdaagse.nl.

Nee. Inschrijvingen zijn persoonlijk en dus niet overdraagbaar. Als je besluit je startbewijs niet te gebruiken heb je tot twee weken na je betaling de gelegenheid te annuleren.

Ja, op de homepage wordt vanaf 15 februari regelmatig bijgehouden hoeveel inschrijvingen er binnen zijn gekomen. Direct na sluiting van de inschrijving wordt het bestand gecontroleerd op dubbele inschrijvingen en op andere onregelmatigheden. Dit kan ertoe leiden dat het werkelijk aantal ingeschrevenen afwijkt van het aantal dat wij via de website publiceerden. Het definitieve aantal inschrijvingen wordt na de loting gepubliceerd.

We maken sinds 2020 onderscheid tussen deelnamelimiet en lotingslimiet. We accepteren maximaal 49.000 inschrijvingen, maar op het parcours hanteren we een maximum van 47.000 deelnemers. Met een ingecalculeerd aantal van circa 4.000 annuleringen, niet-betalingen en 'no-shows' zullen we tijdens de 4Daagse, net als in voorgaande jaren, niet boven de deelnemerslimiet van 47.000 uitkomen.

Aftellen tot de 104ᵈᵉ editie van de 4Daagse