Wel of niet loten?

Ieder jaar bepalen we hoeveel wandelaars maximaal mee kunnen doen aan de 4Daagse. Schrijven er meer wandelaars in, dan loten we. Meer informatie over het maximale aantal wandelaars en een eventuele loting in 2023 vind je later op deze pagina.

Meer info

Met een 'succesvolle deelname' bedoelen we een deelname op een reglementaire afstand (of hoger), waarbij de deelnemer als resultaat een 4Daagsekruis of een cijfertje heeft ontvangen. Een eerdere deelname als begeleidend wandelaar telt niet mee als officiële deelname.

Via Vierdaagse biedt debutanten de mogelijkheid om onder professionele begeleiding te trainen voor deelname aan de 4Daagse. Het startbewijs voor de 4Daagse is inbegrepen, zodat er niet voor niets wordt getraind.

Via Vierdaagse wordt georganiseerd door Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN), niet door Stichting DE 4DAAGSE. Heb je vragen over Via Vierdaagse, neem dan contact op met KWbN via info@viavierdaagse.nl.

Nee. Inschrijvingen zijn persoonlijk en dus niet overdraagbaar. Als je besluit je startbewijs niet te gebruiken heb je tot twee weken na je betaling de gelegenheid te annuleren.

Aftellen tot de 105ᵈᵉ editie van de 4Daagse