Geen loting in 2022!

Ieder jaar bepalen we hoeveel wandelaars maximaal mee kunnen doen aan de 4Daagse. In 2022 zijn er 49.000 plekken beschikbaar. Omdat de inschrijflimiet niet is gehaald, vindt er geen loting plaats. 

Na-inschrijving

Wanneer je inschrijft tijdens de na-inschrijving, ontvang je direct een betaallink. Heb je betaald? Dan ben je verzekerd van deelname. Geen loting dus!

Burgergroep vormen

Na verzekering van deelname kunnen burgergroepen gevormd worden. Hoe dit precies in zijn werk gaat, lees je op de pagina Inschrijven.

Meer info

In voorgaande jaren waren burgergroepen verzekerd van deelname. Iedereen die stond ingeschreven in een burgergroep, hoefde dus niet mee te doen aan de loting. In 2022 is dit anders. We kunnen dit jaar helaas geen verzekerde deelname aanbieden aan burgergroepen, omdat het aantal deelnemers met een gegarandeerd startbewijs mogelijk groter zou worden dan het parcours aankan qua drukte.

Stond jij in 2020 ingeschreven voor de 4Daagse en heb je in 2020 betaald? Dan ben je verzekerd van deelname aan de 104de 4Daagse en hoef je niet mee te doen aan de loting. Natuurlijk moet je er wel aan denken om op tijd in te schrijven met je bestaande registratienummer.

Aftellen tot de 105ᵈᵉ editie van de 4Daagse