Crazy Accordeons (Rood-Hit-Blauw)

Marco & Monique zijn een uniek accordeon duo. Zij spelen en zingen allerlei soorten muziek. Singles die werden uitgebracht zijn: Happy-Viva Bavaria-Fiesta-Crazy Accordeon 2.0, Mijn Accordeon en als laatste de track met accordeon en zang “Dans maar lekker mee”

Marco speelt al orgel vanaf zijn vierde jaar. Vanaf zijn twaalfde jaar begon Marco te spelen op diverse gelegenheden. Vanaf zijn zestiende is Marco ook begonnen als DJ. Door Marco’s muzikale veelzijdigheid is Marco terecht gekomen bij diverse muziekinstrumenten importeurs waar hij onder andere bijna 10 jaar als demonstrateur bij Yamaha heeft gewerkt. Marco bespeelt meerdere muziekinstrumenten o.a.Keyboard, Piano en Accordeon Ook maakt Marco orkest banden voor artiesten.

Monique komt uit een muzikale familie. Haar vader speelde accordeon, orgel en mondharmonica. Vanaf haar 8e jaar kreeg ze orgelles, op haar tweeëntwintigste begon ze met keyboard spelen en te zingen. Nadat zei een accordeon kreeg van haar ouders speelde zij al snel de accordeon bij een koor in Elburg. Monique was de enige accordeoniste van het koor, dus zingen kwam er niet van ! Ze kwam hiermee wel in het TV-programma van Harm Edens terecht!

Bezoek de website of volg de Facebookpagina. 

Dag: vrijdag 22 juli
Tijd
: 13.15 - 13.45
Podium
: Wedren

Aftellen tot de 105ᵈᵉ editie van de 4Daagse