twitterlogo facebook logo instagram

s vraagenantwoord2016 kl

algemeen kl

s vraagenantwoord2016 kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram

Advertentiemogelijkheden

Wederom eindigde de Vierdaagse Nijmegen bij de Top 5 in de Respons Evenementenmonitor 2015. Als u de 100ste Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen, van 19 t/m 22 juli 2016, in uw reclame- en promotieplannen wilt opnemen, vindt u hierbij de informatie over de aantrekkelijke mogelijkheden die dit extra feestelijke evenement organisatie te bieden heeft.

Vierdaagse Magazine

De 30ste editie van de ‘glossy’ van de Vierdaagse. Oplage 52.500 stuks, omvang 116 pagina’s. Uniek in 2016: het Vierdaagse Magazine wordt een maand voorafgaand aan de Vierdaagse toegezonden aan de deelnemers. Daarom bij uitstek geschikt om al in de aanloop naar de 100ste Vierdaagse traffic naar en met uw product/onderneming te genereren. Als extra bieden wij de mogelijkheid om vouchers en/of actiebonnen bij te sluiten.
In de menubalk onderaan de pagina vindt u een link naar de online versie van het laatste Vierdaagse Magazine.

Vierdaagse Goodybag

Alle deelnemers aan de 100ste Vierdaagse ontvangen op de dag van aanmelden (17 of 18 juli) een bijzonder originele goodiebag. Rijk gevuld, mede dankzij uw item! Voor adverteerders een geweldig middel om één op één in contact te komen met de Vierdaagsewandelaar. Oplage: 52.500 stuks. Sampling tijdens de Vierdaagse is alleen mogelijk door middel van de door de Stichting DE 4DAAGSE samen te stellen Goodybags.

Promotie Parade

Over de ‘Via Gladiola’, de fameuze intochtroute van de Vierdaagse, zal in 2016, ter gelegenheid van de 100ste editie, natuurlijk een extra feestelijke promotieparade voorbij trekken aan de vele tienduizenden wandelsupporters en andere toeschouwers. De gelegenheid om door middel van uw eigen promoteam en met uw give-away of sample direct in contact te komen met het enthousiaste Vierdaagsepubliek. Meer informatie over deze parade vindt u hier.

De productie van het Vierdaagse Magazine en de Vierdaagse Goodybag 2016 en de organisatie van de Vierdaagse Promotie Parade is in handen van FAITS DIVERS vof, Marketing & Media te Nijmegen, www.faitsdivers.nl. Info: Elles Jonker 06 47087974

Inschrijving 2017

Eerst meer informatie over deelname aan de 101ste Vierdaagse? 
Lees hier alles over inschrijven!

webshop banner

Disclaimer | Cookies | 2017 © Vierdaagse