twitterlogo facebook logo instagram

p massage kl

algemeen kl

p massage kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram

Een goede sportmassage verlicht uw spieren

Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) is tijdens de Vierdaagse aanwezig op de Wedren en het parcours. Het masseren door de sportmasseurs op de officiële rustplaatsen en op de Eerste Hulp Poli van het Nederlandse Rode Kruis geschiedt alleen op medische indicatie, zo nodig na beoordeling door of namens het hoofd van de Medische Dienst.

Herkenbaar

U wordt geadviseerd om alleen gebruik te maken van de sportmassagediensten van het NGS. Sportmasseurs van het NGS zijn herkenbaar aan hun badges met het NGS-logo. Bovendien kunnen NGS-sportmasseurs zich identificeren. Vraag hen indien u twijfelt altijd naar hun licentie. Stichting DE 4DAAGSE en de betrokken medische autoriteiten ontraden u gebruik te maken van medische- en verzorgende diensten die op de openbare weg aangeboden worden. We kunnen niet garanderen dat deze diensten een vergunning hebben gekregen van de betrokken gemeenten, danwel de juiste specialistische verzorging kunnen bieden.

Behandelformulier

Aangezien een massage/taping/ bandage onderweg een behoorlijke ingreep kan betekenen, krijgt de wandelaar een behandelformulier mee waarop de reden van de behandeling en de naam van de sportmasseur vermeld worden. Op de volgende posten is dan nauwkeurig te bepalen hoe het proces verloopt.

Massagepost start- en finishterrein

Het NGS heeft dit jaar nabij de Wedren (Julianapark, ingang Van Gentstraat) - een massagepost ingericht die dagelijks geopend is van 11.00 uur tot 18.00 uur. Hier kunt u - tegen betaling - terecht voor een sportmassage van 25 minuten.

Informatie over de voorverkoop van de meerdaagse massagekaarten vindt u begin juli op deze pagina.

Volg NGS rond de Vierdaagse op Twitter @ngs4daagse en via Facebook Ngs 4daagse.

Wilt u met uw deelname aan de Vierdaagse een goed doel steunen? 
Bezoek www.devierdaagsesponsorloop.nl voor meer informatie!

webshop banner

Disclaimer | Cookies | 2017 © Vierdaagse